"Ми так чекаємо на тебе": Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким. Фото: viva.ua

На початку жовтня українська акторка театру та кіно, ведуча проєктів "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик поділилася новиною — вони з чоловіком Андрієм Диким чекають поповнення у родині. Нещодавно сім'я влаштувала гендер-паті на честь майбутньої дитини. В Instagram телезірка опублікувала відео, в якому розсекретила стать малюка. 

Днями "Дика сімейка" влаштувала вечірку, під час якої дізналася стать майбутньої третьої дитини. Думки друзів і шанувальників розбіглися — хтось через реакцію татуся вважав, що буде дівчинка, а хтось пророчив родині хлопчика. 

"Мені все одно, хлопчик чи дівчинка, але цікаво було б відчути себе мамою хлопчика", — сказала Лілія Ребрик перед початком вечірки. 

А ось чоловік ведучої зауважив, що дуже любить дівчаток, тому був впевнений, що буде дівчинка. Думки ж доньок подружжя дещо розбіглися: Діана думала, що буде хлопчик, а Поліна — що дівчинка. 

Нарешті час настав і Лілія Ребрик опублікувала відео з підписом "Ми так чекаємо на тебе ❤️❤️❤️❤️❤️", в якому розкрила всі карти — пара чекає на третю донечку. 

Шанувальники привітали "дику" родину в коментарях: 

  • "Дівчатка народжуються до Миру! Тож хай це буде добрим знаком! Вітаю вас🙌"
  • "Я так і знала, що там дівчинка! Вітаю вас! У вас виходять такі файні дівчатка, нехай краси буде ще більше"
  • "Ще одна красуня в родину!❤️ Готуємо суконьки!😍"
  • "Наші щирі вітання! У вас першокласні дівчата! Чекаємо на появу ще однієї принцеси 🌷"
  • "Я так чомусь і думала, тому що Андрій Дикий — просто "ДИКИЙ ЮВЕЛІР" з дівчаток! Татові діамантики! Супер! Вітаю".

Читайте також: "Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб "відкосити від армії", що з вами?": Лілія Ребрик жорстко відповіла хейтерам у соцмережах

Прямий ефір