Ведуча Лілія Ребрик втретє вагітна!

Лілія Ребрик. Фото: viva.ua

Українська акторка театру та кіно, ведуча проєктів "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик оголосила про третю вагітність в інтерв'ю журналу Viva.

Наважитися народжувати під час війни відповідально і дуже важливо, бо в такі важкі часи ти даєш нове життя, каже телеведуча. Майбутня багатодітна мама почуває себе щасливою. Про те, що вагітна, Ребрик дізналася влітку, коли гостювала у батьків в Чернівцях.

"Звечора чоловік купив тест на вагітність. Ми дуже хотіли, щоб наші підозри справдилися. (...) Прокидаєшся вдосвіта, прокидаєшся легко, без будильника — це неймовірне відчуття. Ти бачиш ці омріяні дві смужки — і це те щастя, яке неможливо описати, неможливо передати словами! Чоловік теж не спав. Ніжно обійняв і сказав, що він найщасливіший. Ми ніби застигли: стояли в обіймах і відчували одне одного. Просто мовчали", — розповіла вона.

У шлюбі з танцюристом Андрієм Диким Лілія Ребрик виховує двох доньок — старшу Діану та молодшу Поліну. Новину про поповнення родини дівчатам розповіли одразу. Молодша завалила батьків запитаннями про "пузожителя", як вона сама охрестила майбутню дитину, і стала планувати, які свої іграшки передасть майбутньому братику чи сестричці. Старша ж, більш досвідчена, вже знає, що на появу нового члена родини чекати доведеться довгенько, і пояснює це Поліні. Їм обом не терпиться дізнатися, хто буде: хлопчик чи дівчинка. 

"Навіть сердечок у кінці повідомлення ми, не домовляючись, вже ставимо по 5, тому що нас скоро буде п’ятеро. Раніше ставили 4, а з того дня, як дізналися про вагітність, — по 5 сердечок. Це такі дрібнички, але дуже важливі", — додала ведуча.

Прямий ефір