Як принцеса Кейт Міддлтон та королівська родина допомагають українським переселенцям

Кейт Міддлтон. Фото: kanaldom.tv

Королівська родина Великої Британії підтримує Україну і допомагає українцям за кордоном у ці непрості часи. Принцеса Уельська Кейт Міддлтон приїхала до українського соціального центру, який опікується долею переселенців. Українці зустріли її з хлібом-сіллю, розповіли про пережиті жахіття, фотографувалися і разом брали участь у майстер-класі з малювання. Більше про допомогу королівської родини розповідається у "Ранку Вдома". 

Аби ближче познайомитися з переселенцями, принцеса приїхала до британського міста Редінг. Там розташований Український соціальний центр — організація, яка опікується долею наших співвітчизників у Великій Британії, закуповує і передає на фронт необхідні для бійців ЗСУ медикаменти. 

Українці зустріли принцесу хлібом-сіллю розповіли їй про пережиті жахіття війни, разом пили чай зі смаколиками, фотографувалися і брали участь у майстер-класі з малювання. Без живих квітів теж не обійшлося. Букет у кольорах національного прапора України подарувала принцесі найменша учасниця заходу. 

Майстер-класи з малювання в українському центрі — не єдиний захід за участі принцеси Уельської. Протягом перших місяців повномасштабної війни Кейт Міддлтон разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом відвідали Український культурний центр у Лондоні. Долучилися до допомоги українським біженцям і батьки принцеси. Вони прихистили у своєму заміському будинку вартістю понад п'ять мільйонів доларів декілька родин з України.

Читайте також: У США випустили напій із зображенням Путіна-коротуна, якого б'ють в обличчя

Прямий ефір