"Вона може отримати "Греммі": продюсер Михайло Ясинський розповів про співпрацю з Jerry Heil

Михайло Ясинський. Скриншот: kanaldim.tv

Продюсер та менеджер Михайло Ясинський в шоубізнесі вже понад 20 років. За цей час він працював із багатьма топовими артистами України і створив сотні музичних проєктів, які здобули шалену популярність. Наразі співпрацює з Олею Поляковою, Максом Барських, Аланом Бадоєвим та іншими. Ясинський є власником компанії Secret Service Entertainment Agency.

У програмі "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім" він розповів про співпрацю зі співачкою Jerry Heil та про припинення контракту з нею у вересні 2022 року. Тоді Ясинський сказав, що артистка, скоріш за все, пішла працювати з музичним лейблом Enko.

"Моє завдання — забезпечити артиста усіма сервісами, які необхідні йому для реалізації його творчих задумів. І ми це зробили. Було дуже багато рекламних грошей, були концерти. Яна (Яна Шемаєва, справжнє ім'я Jerry Heil, — ред.) — серед тих, хто може навіть отримати "Греммі". Вона надзвичайно талановита! Я бачу заслугу нашої агенції в тому, що вона взагалі існує сьогодні, що вона щось робить, що вона багато чому навчилася, що в неї є потужна команда… У мене, звісно, своя думка щодо цього, але воно працює. Вона поїхала на "Євробачення" і дала там надпотужний виступ", — сказав Ясинський.

Продюсер задоволений своєю роботою з Jerry Heil і пишається тим, що разом із Secret Service зміг зробити з Яни-блогерки Яну-артистку. Ясинський познайомив Jerry Heil із засновником лейблу Enko Іваном Клименком, а 2022 року співачка пішла від нього.

"Ми припинили працювати через її певні професійні рішення. Я, як менеджер, прийшов до Вані за новим звучанням. Ми побачили, що щось гальмується і немає розвитку. Jerry Heil — це один із найкращих кейсів, як випадковий успіх перетворити на системну роботу, як вивести з амплуа блогера в амплуа поп-артиста. Вона дуже талановита. Я маю честь казати на інтерв'ю, що мав певне відношення до її успіху", — додав продюсер та менеджер.

Читайте також: 

Прямий ефір