Анна Кошмал та Світлана Тарабарова дублювали героїв анімаційної пригоди "Дикий робот"

Світлана Тарабарова. Фото: пресслужба

DreamWorks Animation представляє нову захопливу анімаційну пригоду за мотивами літературного бестселера — "Дикий робот". Головного персонажа українською дублювала акторка Анна Кошмал, а співачка і композиторка Світлана Тарабарова записала саундтрек, повідомляє "Дім".

"Дикий робот" — це епічна пригода про мандрівку робота ROZZUM 7134, скорочено "Роз", що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові. Тепер їй доведеться пристосуватися до суворих умов навколишнього середовища, поступово налагодити стосунки з тваринами на острові та навіть замінити батьків осиротілому гусеняті. 

Анна Кошмал втілила образ підступної Вонтри. Акторка поділилася, що отримує справжню насолоду від дубляжу та наповнення персонажів своїм голосом.

"Актори мене зрозуміють: втілювати образ лиходійки — це завжди велика удача. Антагоністи часто більш характерні, багатомірні, в їхніх історіях більше неочікуваних фарб. Тому я була рада озвучити Вонтру. Вона заслуговує на повагу за свою цілеспрямованість і рішучість у досягненні мети", — прокоментувала Анна Кошмал.

Акторка додала, що "Дикий робот" — це надзвичайно зворушлива історія, і дивовижно, як пригоди робота на безлюдній планеті можуть розкрити стільки емоцій і чуттєвості.

Анна Кошмал. Фото: пресслужба

Світлана Тарабарова виконала головну пісню "Поринь у небеса" до анімації "Дикий робот". Співачка виховує трьох дітей, тому анімаційні фільми завжди з нею поруч.

"Коли мені запропонували стати частиною "Дикого робота" в українському прокаті, я одразу погодилася, бо це історія про людяність, дружбу та сімейні цінності — ті цінності, які я плекаю. Пісня, яку я виконую, неймовірна. Коли я вперше почула музику, у мене по шкірі пробігли мурашки. Я відчула величезну радість від того, що маю можливість створити щось унікальне й красиве, що глядачі почують у кінотеатрах. До того ж, "Поринь у небеса" — це мотиваційна пісня про віру в дива та прагнення до своїх мрій", — поділилась композиторка.

Особливо Світлану Тарабарову вразило, як робот може відчувати себе мамою. Мабуть, всі мами — трохи роботи, каже вона, а українські мами взагалі найсильніші у світі.

"Виховувати дітей під час війни, дарувати їм надію і вчити вірити в дива — це неймовірно. Мені здається, цей мультфільм саме про це: ніколи не здаватися. Обов'язково піду на прем'єру з родиною. Діти ще не знають, що почують мій голос у дубляжі, тому для них це буде справжнім сюрпризом", — додала Тарабарова.

Прем'єра анімаційного фільму "Дикий робот" в українських кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

Прямий ефір