"Океан Ельзи" — одні з перших, хто став популярним через Москву, — Тарас Тополя

Тарас Тополя. Фото: kanaldim.tv

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя народився у Києві і зростав в україномовній родині: мама спілкувалася українською, а тато лише час від часу використовував російську. Оточення Тополі поза домом було здебільшого російськомовним. Про російськомовні пісні та українських артистів, котрі стали відомими у нас завдяки Москві, Тарас Тополя розповів у програмі "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім".

Спершу "Антитіла" випускали лише пісні українською, однак пізніше створили кілька треків російською. Особливу популярність в РФ здобула їхня композиція "Смотри в меня" ("Дивися в мене"). 

"Це було до Революції Гідності, коли вся країна дивилась на Москву і український шоубізнес реалізовувався через Москву. Наша російськомовна пісня "Смотри в меня" стала популярною в Росії і займала перші місця на "Нашому радіо" у них. Назви мені українські гурти, які стали популярними у нас не через Москву? Їх на пальцях однієї руки можна перерахувати. "Океан Ельзи"? Вони одні з перших, хто став популярним через Москву. Це не я так вважаю, це так і було. Міша Козирєв (російський радіопродюсер, колишній генеральний продюсер російських радіостанцій "Максимум" і "Наше радіо", — ред.), фестивали "Максидром" и "Нашествие". Вони потрапили там у ротацію", — розповів фронтмен гурту "Антитіла".

Читайте також: 

Прямий ефір