Відбудеться кінотеатральна прем'єра документального фільму про оборонців столиці "Щити Києва"

11 вересня о 17:00 у кінотеатрі "Сінема Сіті" команда "ТРО Медіа" запрошує на офлайн прем'єру четвертого фільму з циклу "Готові до спротиву" під назвою "Щити Києва". Стрічка присвячена 112-й та 241-й бригадам Сил територіальної оборони ЗСУ, які з перших днів повномасштабного вторгнення стали на захист столиці.

"Щити Києва" — документальний фільм, створений командою військовослужбовців "ТРО Медіа", що розповідає про ключові військові позиції поблизу Києва, які займали тероборонівці на початку повномасштабного вторгнення. Це історія про мужність і звитягу військовослужбовців 112-ї окремої бригади ТрО, яка поряд з іншими бойовими підрозділами ЗСУ обороняла столицю під час активних спроб наступу російських військ. Саме ця бригада дала життя і сформувала "кістяк" ще одного бойового підрозділу — 241-ї ОБр ТрО. Під час подій на початку великої війни ці бригади стали своєрідними щитами Києва.

Фільм створений під керівництвом військовослужбовця та режисера Ахтема Сеітаблаєва. До роботи над стрічкою долучився кандидат історичних наук, офіцер Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ Олександр Алфьоров.

Режисери фільму: Дмитро Гавриленко, Олесь Каціон

На прем'єрі буде можливість познайомитись і поспілкуватись з творцями стрічки.

Показ заплановано 11 вересня о 17:00 у кінотеатр "Сінема Сіті "(Київ, вул. Антоновича, 176).

Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Форма для реєстрації за посиланням: https://forms.gle/J4i2FzagKwP6S2qM7

Прямий ефір