Його могла вбити людська байдужість — історія песика Раяна

Раян. Скриншот: kanaldim.tv

Якщо ви зараз собі шукаєте справжнього чотирилапого друга, обов'язково дивіться сюжет "Ранку Вдома". Сьогодні знайомимо вас із песиком, на ім'я Раян. Хвостика врятували від людської байдужості. Йому приблизно три роки, він вакцинований, стерилізований і дуже любить людей.

Раян — це песик врятований не від війни, не від жорстокого поводження, це песик врятований від людської байдужості.

"Взимку, коли були досить великі морози, здається, це було Різдво, до нас звернулася жінка. Вона скинула фото на якому Раян сидів під парканом. Жінка не знала, що з ним робити та попросила його забрати. Я порекомендувала їй погодувати собаку, дати води, але вона сказала, що не буде цього робити. Забрати його додому вона теж не могла, бо в неї свої собаки. Вона так і не погодувала його за ці три дні, навіть попити не дала. Серце розривалося в той момент, бо на вулиці було досить холодно. Я попросила колегу забрати цього пса в теплий будиночок. Так Раян потрапив до нас", —  розповідає директорка Центру врятованих тварин URSA Аліна Турчин.

Йому приблизно три роки. Він вакцинований, стерилізований, комунікабельний, класно контактує з людьми та з дітьми, котиків не ганяє. Він ідеально підходить для приватного будинку, враховуючи його розміри.

Якщо вам сподобався Раян, якщо ви хочете його забрати додому або стати його фінансовим опікуном, переходьте за QR-кодом, що ви бачите на своїх екранах.

Читайте також: Центр адопції тварин URSA шукає сім'ю для Іви — історія порятунку з Херсона

Прямий ефір