Стрічка "Яремчук. Незрівнянний світ краси" стала найкасовішим документальним фільмом в Україні

Назарій Яремчук. Ілюстрація: life.pravda.com.ua

Фільм "Яремчук: Незрівнянний світ краси" став найкасовішою документальною стрічкою в Україні. За три вікенди прокату він зібрав 9,9 млн гривень, його побачили майже 63 000 глядачів, інформує "Дім" з посиланням на Forbes.

Фільм про співака Назарія Яремчука обігнав попереднього рекордсмена за касовими зборами — оскароносний фільм Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі", який зібрав 9 млн гривень у прокаті. Однак за кількістю глядачів документальна стрічка про бойові дії в Маріуполі досі залишається на першому місці в Україні — її переглянули 66 000 глядачів.

Бюджет фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" становить 2,5 млн гривень. Один із факторів його успіху  — промокампанія. 

"До поширення інформації про прокат фільму доєднались бренди, медіа, лідери думок", — каже керівниця кінотеатрального напрямку "Film.ua Дистрибуція" Надія Коротушка. 

Велику частину роботи виконали продюсери, переконана вона. Приміром, донька співака Марія Яремчук спродюсувала альбом переспівів RE:Yaremchuk.

Прокат фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" ще триває.

Читайте також: Феномен Володимира Івасюка: невідомі факти про великого композитора та співака у проєкті "Код ідентичності"

Прямий ефір