Волонтер Денис Мінін став новим ведучим телеканалу "Дім"

Денис Мінін. Фото: kanaldim.tv

Волонтер проєкту "Вивеземо!" Денис Мінін доєднався до команди ведучих інформаційно-пізнавального проєкту "Ранок Вдома" Ірини Хоменко, Костянтина Октябрського та Лілії Ребрик і став новим обличчям телеканалу українського іномовлення "Дім".

Денис Мінін народився в Маріуполі і саме там розпочав свою телевізійну кар'єру. Перед початком повномасштабного був ведучим ранкового проєкту на одному з українських телеканалів. Свій останній ефір Денис провів 24 лютого 2022 року, після чого вирішив зосередитись на волонтерській діяльності. Від початку повномасштабного вторгнення Денис Мінін займається евакуацією людей і тварин з окупованих територій в рамках ініціативи "Вивеземо!".

"Мені вдалось організувати команду людей, яка системно евакуювала людей та тварин з Маріуполя в найстрашніші дні в історії міста. Їхати туди було самогубством більше двадцяти ворожих блокпостів, відсутність зв'язку, заміновані ділянки, артилерія, авіабомби, обстріли з моря, але завдяки добрим та сміливим людям нам вдалося багатьом допомогти", — каже новий ведучий "Ранку Вдома".

Саме з сюжету про евакуацію з окупованих територій розпочалась і співпраця Дениса Мініна з телеканалом "Дім", адже до цього ведучий вважав, що повернеться в кадр лише після закінчення війни.

"Я не збирався повертатись у медіа як мінімум до завершення війни. Відверто про це казав друзям та колегам. Під час цих історичних часів для нашого народу відчував, що маю віддавати свій максимум волонтерським справам. До мене звернулись із редакції "Ранку Вдома" і запропонували розповісти про евакуацію з Маріуполя та інших тимчасово окупованих міст, а за місяць запросили стати ведучим цього проєкту. Особисто для мене було важливим, що команда "Ранку Вдома" приділяє багато уваги тим, хто зараз віддає своє життя на користь іншим. Висвітлює діяльність військових, медиків, вчителів, волонтерів. Для мене дуже важливо, щоб українці гуртувались навколо майбутніх змін, допомоги людям, відбудови України та оптимізму сьогодення. Цією енергією намагатимуся ділитися з глядачами "Ранку Вдома", — розповів він.

Денис Мінін працює у студії проєкту "Ранок Вдома" в парі з Іриною Хоменко. За тиждень їх змінить пара Лілія Ребрик та Костянтин Октябрський.

19 серпня на телеканалі "Дім" стартував новий сезон інформаційно-пізнавального проєкту "Ранок Вдома", в якому посилено взаємодію з різними волонтерськими та благодійними проєктами й ініціативами, спрямованими на підтримує ЗСУ, зміцнення безпеки та  ментального здоров'я українців, адаптацію військовослужбовців, які повертаються з фронту, підтримку поранених бійців, вшанування пам'яті полеглих героїв.

Дивіться програму "Ранок Вдома" на каналі "Дім" щодня з  07:30 до 10:00, а у суботу та неділю з 07:30 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту

Прямий ефір