"У мене є дві суперсили": інфлюенсерка Марина Арістова поділилась лайфхаками легкого розлучення

Марина Арістова. Скриншот: kanaldim.tv

Ведуча, інфлюенсерка, колишня дружина екснардепа від партії "Слуга народу" Юрія Арістова Марина Арістова стала гостею подкасту "Олега френди", який виходить на YouTube-сторінці телеканалу "Дім". В інтервʼю Олегу Борисову вона розповіла про авторський проєкт "Думка дня", зізналася, де бере гроші на розвиток, які бізнеси має, а також дала поради, як легко пережити розлучення.

15 січня 2024 року екснардеп від партії "Слуга народу" Юрій Арістов і його дружина Марина Арістова розлучилися. Цю подію тривалий час обговорювали у ЗМІ, та й сама Марина дала чимало інтерв'ю і коментарів на цю тему. Олег Борисов у своєму подкасті вирішив поцікавитися в інфлюенсерки, у чому її секрет легкого розлучення.

"Потрібно бути повноцінною особистістю і нести відповідальність за своє життя самостійно. Більше того, коли ми народжуємо дітей, у нас додається ще відповідальність за їхнє життя, не важливо, є в них батько чи ні. Ти — мама і маєш нести відповідальність за всіх своїх дітей. Тому розраховувати на те, що з'явиться якийсь чоловік і врятує твоє життя або ж навпаки — зникне чоловік і разом з ним все посипиться — це не дуже по-дорослому", — прокоментувала Марина Арістова.

Олег Борисов і Марина Арістова. Скриншот: kanaldim.tv

Ведучий подкасту "Олега френди" запитав, чи готова блогерка до наступних романтичних стосунків. Арістова зізналась, що час від часу ходить на побачення.

"Чи ходжу я на побачення? — Буває! Чи є у мене прихильники? — Є! Чи хтось мені подобається? — Хтось подобається. Але завтра заміж не збираюся, ні з ким жити поки що не хочу, дитину народжувати завтра теж не буду… Я зараз у самореалізації і в кайфушах від свого вільного життя, від усіх цих тонкощей дорослих стосунків", — відповіла вона.

Марина Арістова також поділилась лайфхаком, як легко сприймати будь-які "подарунки" життя і не перейматися через дрібниці.

"У мене є дві суперсили: перша — я пофігист. Якщо мені на голову ось-ось має впасти щось важке, я буду посміхатися і шукати з різних боків щось хороше і позитивне. А друга — я в будь-якій кризовій, поганій, страшній ситуації бачу плюси. Не розумію, чому інші так не можуть. Для мене в будь-якій ситуації завжди є щось хороше", — поділилася Арістова.

Читайте також: Деякі речі мене обурюють, деякі — дивують, — генеральний продюсер "Люкс FM" про Потапа і Настю Каменських

Прямий ефір