Центр адопції URSA шукає сім'ї врятованим тваринам — історія пса Корда

Корд. Скриншот: kanaldim.tv

"Ранок Вдома" допомагатиме тваринкам із притулків знайти сім'ю. Нині розповідаємо про пса, на ім'я Корд, який перебуває у центрі врятованих тварин URSA. Песика знайшли в лісі, у ранах та без шерсті. Його стерилізували, вилікували та вакцинували. Тварина соціалізована та чекає на нову сім'ю.

Зараз Корд готовий їхати в родину. Він дуже любить купатися, тож якщо ви любите їздити на озеро чи на риболовлю, то Корд стане вашим надійним компаньйон.

"Ми — центр врятованих тварин URSA, а сьогодні з нами Корд. Зараз ви бачите абсолютно здорову і сповнену жаги до життя собаку, хоча Корд до нас прибув не таким. Він був зовсім лисий, все його тіло було покрите ранами, худий, тіло було зневоднене. Його врятував підрозділ "Корд". Вони його знайшли в лісі, де собака лежала лисою. Навіть спочатку було тяжко зрозуміти, чи собака це взагалі. Вони передали його до нас, ми його вилікували. Зробили необхідні всі дослідження, аби вилікувати цю хворобу. Стерилізували й вакцинували", — розповідає директорка Центру врятованих тварин URSA Аліна Турчин.

Якщо вам сподобався цей песик, переходьте за QR-кодом у сюжеті або телефонуйте за номером  +38 073 755 44 39.

Читайте також: Завдяки креативним рішенням URSA збирає гроші на лікування тварин з ПТСР — подробиці 

Прямий ефір