Хтось у "Вікіпедії" це написав, і всі вірять, — Костянтин Октябрський про свою "роботу" в театрі

Костянтин Октябрський. Скриншот: kanaldim.tv

Актор та ведучий телеканалу "Дім" Костянтин Октябрський народився в Києві, але студентські роки провів у Дніпрі. На сторінці артиста у "Вікіпедії" зазначено, що після Дніпропетровського театрально-художнього коледжу він протягом двох років грав у місцевому театрі, однак це не відповідає дійсності. Про це Костянтин розповів в інтерв'ю "ТиКиїв".

На другому курсі Октябрський почав працювати на регіональному телебаченні — вів автомобільну програму і новини. Тоді ж зрозумів, що за ТБ є майбутнє, а театр — це не його шлях.

"Та не працював я в театрі ні дня! То хтось у "Вікіпедії" це написав, і всі вірять. Я підписав документи на розподіл до Дніпропетровського молодіжного театру, але пішов працювати на телебачення. На сцені награвся в студентському театрі. Але ще на другому курсі університету я почав працювати на регіональному ТБ, бо зрозумів, що перспективи на телебаченні набагато кращі за театральну зарплатню в три тисячі гривень. А я вже тоді замислювався про те, що треба заводити сім'ю, народжувати дітей. Як все це забезпечувати, лише граючи в театрі?", — поділився актор.

Протягом п'яти років після закінчення інституту Октябрський не працював за фахом, але в 2010 році вирішив поїхати до Києва на кастинг програми "Велика різниця по-українськи", і після другої спроби його взяли до команди.

Повна версія інтерв'ю"Сприймаю популярність як побічний ефект": інтерв'ю з ведучим телеканалу "Дім" Костянтином Октябрським

Прямий ефір