Це змушує мене випрямляти спину, — Анжеліка Рудницька про пенсіонерку, яка щомісяця перераховує волонтерам 20 гривень

Анжеліка Рудницька. Скриншот: kanaldim.tv

Телеведуча, громадська діячка та волонтерка Анжеліка Рудницька розповіла у програмі "Точка опори" на телеканалі "Дім" про невідому пенсіонерку, котра щомісяця перераховує гроші їй на волонтерську картку. Такі люди, каже Рудницька, змушують "тримати спину рівно" і ще більше допомагати ЗСУ.

"Деколи опускаються руки і немає зайвих грошей, бо ти думаєш: "А чим я платитиму за комуналку? А що я їстиму?". Але на мою волонтерську картку щомісяця приходять 20 гривень. Я розумію, що це пенсіонерка. Ніколи не бачила цю людину, але впізнаю по імені-прізвищу. Це змушує мене випрямляти спину. Як я можу розслаблятися і скиглити, якщо в мене є руки, ноги і я здорова? Завжди можна бути корисним. Ці 20 гривень — індикатор людяності для мене", — розповіла телеведуча.

Анжеліка Рудницька наголошує, що перед активними свідомими українцями наразі постало важливе завдання — розворушити тих, хто думає, що від них нічого не залежить.

Анжеліка Рудницька — українська співачка, телеведуча, художниця, письменниця, громадська діячка та волонтерка. Заслужена артистка України (1999). Телеведуча та авторка музичної телепрограми "Територія А" — першого українського телевізійного хітпараду кліпів. Як співачка записала шість альбомів.

З 2004 року Рудницька вишиває картини у стилі етномодерн. Її роботи експонувалися у художніх музеях і галереях не лише України, а й Франції, Угорщини, Бельгії, Нідерландів, Литви, Латвії, Польщі та інших країн.

Більше новин з "Точки опори":

Прямий ефір