Дженніфер Лопес знялась у кліпі в сукні від українського бренду FROLOV

Кадр з кліпу Can't Get Enough Дженніфер Лопес. Скриншот: youtube.com/@JenniferLopez

Американська співачка Дженніфер Лопес випустила кліп на пісню Can't Get Enough, у якому 54-річна артистка з'явилася у весільній сукні від українського бренду FROLOV. Про це йдеться на офіційній сторінці бренду в Instagram, передає "Дім"

Біла корсетна сукня з характерними для бренду вирізами у формі сердець вперше була представлена в колекції FROLOV осінь-зима 2023/24 під час Тижня моди в Лондоні. 

"Я завжди мріяв одягнути Дженніфер Лопес у сукню FROLOV. Але одночасно дуже хотілося, щоб для цього був якийсь особливий привід, особливий момент. У це складно повірити, проте зрештою так і сталося",розповів засновник та креативний директор бренду Іван Фролов у коментарі Elle.

Лопес — не єдина, хто з'явився у відеокліпі в одязі від українського дизайнера. Двох акторок одягли у сукні від Nadya Dzyak. Одна з них за сюжетом робить ставки на те, як довго триватиме шлюб нареченої, була у синій сукні з рюшами. 

Друге вбрання показали у кліпі лише на мить, її носила одна з беквокалісток. Це була сукня з рюшами у різнокольоровий горох.

Сукня від Nadya Dzyak у кліпі Дженніфер Лопес. Скриншот: facebook.com/nadya.dzyak

Читайте також: Катрін Денев озвучила французькою збірку Любові Якимчук "Абрикоси Донбасу"

Прямий ефір