Ми з ним досі спілкуємося, мрію зустрітися з ним на знімальному майданчику, — Павло Шпегун про актора з "Гри престолів"

У лютому 2023 року до Києва завітав ірландський актор, зірка серіалу "Гра престолів" Джек Глісон. Він привіз пікап, придбаний для ЗСУ британськими волонтерами. Серед тих, кому пощастило побувати на його кіноінтенсиві в Україні, був і актор Київського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка та виконавець головної ролі у стрічці "Солдатик" Павло Шпегун. В інтерв'ю виданню "Детектор медіа" він поділився враженнями від зустрічі з Глісоном. 

"За цей короткий майстер-клас я зрозумів, що прості речі зробити дуже складно, але в них і криється істинна сутність. Дуже цікава людина і прекрасний актор. Ми з ним досі спілкуємося. Мрію зустрітися з ним на знімальному майданчику. Кажуть, ми схожі, навіть його друзі сказали, що ми могли б зіграти братів", — поділився український актор.

Українська містична воєнна драма "Солдатик" потрапила до шорт-листа Каннського фестивалю короткометражних фільмів. Стрічку було знято за підтримки держави. Головну роль — важкопораненого солдата ЗСУ, в якого з'явилися надприродні можливості мандрувати між світом живих і світом мертвих та знаходити там душі наших воїнів — виконав Павло Шпегун.

Читайте також: Актор Павло Шпегун навчився малювати, щоб зіграти солдата з надприродними здібностями у стрічці "Солдатик"

Прямий ефір