Напередодні 1 вересня Олена Кравець поділилася, як готується до навчального року

Олена Кравець. Фото: kanaldim.tv

Ведуча каналу "Дім" Олена Кравець має трьох дітей: 20-річну Марію та семирічних двійнят Ваню і Катю. Зіркова мама зізналася, що до 1 вересня готується, насамперед, морально. Її молодші діти цього року йдуть до другого класу, але купляти до школи нічого не потрібно.

"Всі зошити надає школа, канцелярію також. Форми у школі немає, а підручниками теж забезпечує навчальний заклад. То ж до школи я, насамперед, готуюся морально", — каже вона.

Також ведуча програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" пригадала курйозний випадок, який стався у шкільні роки з її донькою Машею.  

"Маша, старша донька, пішла до школи, а я їй забула дати гроші на обід у групу подовженого дня. Обід коштував, як зараз пам'ятаю, вісім гривень. І вона не пообідала, і її не погодували. Я така була розлючена. Як це? Адже можна було скинутися їжею, поділитися, можна було зателефонувати мені. І ось ми приходимо додому, а я їй кажу: "Яка ж я розлючена, от завтра я всім дам"…. А Маша відповідає: "Мамо, ти краще мені дай грошей!", — пригадала ведуча каналу "Дім".

Олена Кравець побажала всім учням і їхнім батькам терпіння і спокійного  навчального року.

Дивіться "Тихий вечір з Оленою Кравець" на каналі "Дім" щосуботи о 20:00, а також на сайті та на YouTube-майданчику  каналу "Дім".

Прямий ефір