"В черговий раз довели, що ми будемо боротися": ексклюзив Ольги Харлан у новому сезоні "Кола спорту"

У понеділок, 28 серпня, о 20:00 на каналі "Дім" стартує новий сезон проєкту "Коло спорту" з ведучою Діаною Звягінцевою (Кондратюк). Програма виходитиме в оновленому форматі та дизайні. На глядачів чекає більше ексклюзивних інтерв'ю, нові авторські рубрики від спортивного журналіста, креативного продюсера "Кола спорту" Євгена Зінченка.

Ексклюзивною гостею першого випуску нового сезону "Коло спорту" стане олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. У розмові з Діаною Звягінцевою (Кондратюк) вона розповість про свої мрії та плани на майбутнє, а також про реакцію спортивного світу на її патріотичний вчинок на етапі Чемпіонату світу в Мілані, коли Ольга відмовилась від рукостискання з суперницею-росіянкою і отримала дискваліфікацію. 

"Я думаю, те що ми зробили в команді, — це героїзм. Те, те що ми пережили за ці дні, тижні те, що ми переживали всі ці півтора року… і ми просто вийшли і в черговий раз довели, що ми сильні і що ми будемо боротися. Дуже хочеться повернутися в Україну і допомагати її відбудовувати, відновлювати. В Миколаїв повернутися, зайнятися ділом корисним. Я не кажу, що фехтування — це не корисне діло, але ось таке ще хочеться…", — говорить Ольга Харлан.

Ведучою "Кола спорту" у новому сезоні залишається Діана Звягінцева (Кондратюк). Влітку  вона одружилася зі своїм обранцем, тренером з боксу Артуром Звягінцевим і взяла прізвище чоловіка. Водночас, спортивний журналіст, керівник проєкту і співведучий Діани в першому сезоні Євген Зінченко зосередиться на спортивній аналітиці та підготує до нового сезону кілька авторських рубрик.

"З новим сезоном програми "Коло Спорту" ми розпочинаємо захоплюючу подорож у світ спорту, де кожен етап — це нові досягнення, емоції та незабутні миті. Разом ми розкриємо та вивчимо найяскравіші сторінки спортивного життя, пропонуючи нашим глядачам унікальні інсайти та ексклюзивні погляди на події, які об'єднують нас у бажанні перемоги нашим спортсменам", — розповідає автор проєкту Євген Зінченко.

Оновлене "Кола спорту" обіцяє стати ще більш динамічним, насиченим фактами, коментарями й професійною оцінкою найгучніших спортивних подій, що якнайкраще відображає сьогоднішній світ спорту.

Перший випуск оновленого "Кола спорту", вийде в ефір каналу "Дім" 28 серпня о 20:00, а також на YouTube-каналі "Дім".

Прямий ефір