"Гори дали новий подих": ведуча Діана Кондратюк зізналася, де провела "медовий місяць"

Діана Кондратюк та Артур Звягінцев. Фото: instagram.com/ph_anya_barygina

Цього літа ведуча програми "Коло спорту" на каналі "Дім" Діана Кондратюк вийшла заміж. Обранцем журналістки став тренер з боксу Артур Звягінцев. В інтерв'ю "Едина" Діана зізналася, чи було це коханням з першого погляду та куди молодята їздили у "медовий місяць".

Артуру Звягінцеву 26 років, він родом із Макіївки Донецької області. Все своє життя присвятив боксу, останні дев'ять років працює тренером та прагне виховувати олімпійських чемпіонів. Діана каже, що, можливо, для нього їхнє кохання розпочалося з першого погляду. Пара зустрілася у залі для боксу. Тоді Кондратюк займалася з тренером Дениса Берінчика — Єгором Голубом.

"Артур знайшов мене у соцмережах і запросив на тренування, а я, як дуже віддана людина, відмовила, бо сказала, що тренер у мене лише один. Потім Артур писав час від часу, запрошував прогулятись, але я відмовлялась, бо весь свій час приділяла роботі. (...) Було дуже насичене літо: Євро-2020 з футболу, потім Олімпійські ігри. Після Олімпіади Артур знову запросив мене на побачення, і я зрозуміла, що не можу відмовити такому наполегливому хлопцю", — розповідає вона.

Насправді, зізнається ведуча, Артур вже викликав у неї симпатію, але на той час вона вважала, що поєднувати кар'єру і особисте життя неможливо. Після весілля пара з батьками поїхала в Карпати.

"Взяли батьків та поїхали в Буковель. Хотіли зробити подарунок не тільки собі, а й батькам, які не менше хвилювалися та допомагали нам у підготовці до весілля. Ці декілька днів стали справжнім перезапуском особисто для мене — гори дали новий подих і тепер з новими силами готова працювати у новому сезоні програми "Коло спорту", — каже ведуча.

Читайте також: Наполегливий, добрий та уважний "містер спокій": ведуча "Кола спорту" Діана Кондратюк розповіла про свого чоловіка

Прямий ефір