Українська музична драма та повернення черепашок-ніндзя — новинки кіно на великих екранів

Кадр з мультфільму "Підлітки-мутанти Черпашки-ніндзя. Погром мутантів" .

Час для паузи з цікавим фільмом. З четверга, 3 серпня, на великих екранах можна переглянути українську музичну драму "Королі репу", мультфільм "Підлітки-мутанти Черпашки-ніндзя. Погром мутантів" та фантастичний бойовик "Мег 2: Западина". Більше про кожен фільм дивіться у сюжеті "Ранку Вдома".

Нова музична драма "Королі репу" від українських кінематографістів стартує в прокаті вже з 3 серпня. Події розгортаються навколо хлопця на прізвисько "Казан". Він щойно закінчив школу у своєму селі і розмірковує, що робити далі.

Найпривабливіший варіант, на думку хлопця, стати репером. Разом з другом у виконанні співака Антона Вельбоя вони пишуть тексти й музику та мріють про велику сцену. При цьому щоденно беруть участь у вуличних розбірках і завойовують авторитет серед кримінального світу. Чим все закінчиться дивіться в кіно з 3 серпня.

Хто не знає відважних та самодостатніх черепашок-ніндзя. Мультфільм "Підлітки-мутанти Черпашки-ніндзя. Погром мутантів" виходить на великі екрани. Цього разу на прихильників чотирьох братів чекає нова анімаційна історія, в якій підлітки потрапляють в певну субстанцію, що перетворила їх на мутантів та наділила суперсилою.

Хлопцям набридло переховуватись від світу людей у каналізації Нью-Йорка, і вони вирішують завоювати довіру мешканців міста через героїчні вчинки. Що з цього вийде, дивіться в кіно з 3 серпня.

Здається, Джейсону Стейтему тільки дай когось у кіно врятувати та біцепсами пограти. В українських кінотеатрах стартувало продовження фантастичного бойовика "Мег2: западина". В основі сюжету роман Стіва Альтена написаний у 1999 році.  У центрі подій Джонас Тейлор у виконанні Стейтема, який присвятив життя вивченню підводного світу.

Колись він починав з того, що працював водолазом-рятувальником, а нині очолює велику дослідницьку місію. Разом з колегами занурюється на саме дно, аби дізнатися більше про найглибші западини на океанічному дні.

Під час чергової місії Тейлор втрачає контроль над подіями, і його команда стикається з наслідками некерованого видобування корисних копалин. Тепер людству загрожує небачена до того небезпека. Чим все закінчиться, дивіться в кіно з 3 серпня.

Також читайте: На Венеційському фестивалі покажуть короткометражку італійського режисера з українцями у головних ролях

Прямий ефір