"Барбі" та "Оппенгеймер" — кінопрем'єри, які варто подивитися

Фрагмент трейлеру романтичної комедії "Барбі".

Цей тиждень потішить кіноманів новими цікавими стрічками. На великих екранах з'явиться біографічна драма "Оппенгеймер", романтична комедія "Барбі" та мультфільм "Пташиний ульот 2". Про кожен із фільмів дізнавайтеся в сюжеті "Ранку Вдома".

Довгоочікувана біографічна драма від Крістофера Нолана "Оппенгеймер" стартує в прокаті вже 20 липня. Події розгортаються у вересні 1942 року. В наукових колах США вже розпочалась робота над програмою під кодовою назвою "Мангеттенський проєкт". До досліджень залучили провідних фізиків країни. Очолив команду науковців Роберт Оппенгеймер, якого грає Кіліан Мерфі, а результатом роботи стало створення першої у світі ядерної зброї.

Нолан сам написав сценарій до "Оппенгеймера" взявши за основу твір, що здобув Пулітцерівську премію, а саме біографію фізика Роберта Оппенгеймера.

Готуючись до виконання головної ролі, актор Кіліан Мерфі прочитав усі доступні матеріали про свого персонажа. Який вигляд усе має на екрані, дивіться в кіно з 20 липня.

Чи можливо завжди жити в рожевому світі? Відповідь на це запитання шукатимуть герої романтичної комедії "Барбі" у виконанні Марго Роббі й Раяна Гослінга.

У дивовижній країні Барбіленді все має бути ідеально, але Барбі не відповідала високим вимогам і вирушила до світу людей, де зрозуміла, щоб бути щасливою, треба мати зовсім інший набір якостей. Яким буде новий досвід? Дізнайтеся в кіно з 20 липня.

"Пташиний ульот 2" — це пригодницька сімейна анімація, що є продовженням однойменного фільму 2017 року. Головний герой — Горобчик Річард, виріс у прийомній родині лелек.

Одного дня разом із родичами він має повертатися додому після зимівлі. Але, на жаль, ніхто не розглядає маленького Річарда як можливого лідера зграї під час перельоту. Тож засмучений, він кидає родину, знаходить нових друзів і пригоди. Чим це закінчиться, дивіться в кіно з 20 липня.

Читайте також:

Прямий ефір