Лілія Ребрик поділилася головними правилами свого ідеального відпочинку

Лілія Ребрик з дітьми. Скриншот: kanaldim.tv

Днями ккраїнська акторка, ведуча програм "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик разом із чоловіком Андрієм Диким поїхали на захід країни, де відпочивали їхні доньки. Артистка поділилася в Instagram фотографіями і розповіла підписникам, як її родина полюбляє відпочивати.

Одразу після закінчення театрального сезону Лілія Ребрик відправилася у невелику сімейну відпустку. На нових світлинах Ребрик із доньками Поліною та Діаною у спортивних вбраннях усміхнено позують на фоні Карпатських гір.

"Надихалися свіжим карпатським повітрям. Тренувалися, бігали, вставали вдосвіта і говорили, говорили, говорили. Треба перезавантажуватися! Підживлювати свою батарейку, не давати їй сісти! Я енергію відновлюю з родиною — найкращий заряд мого внутрішнього павербанка. Але в кожного свої методи відновлення. Комусь треба побути наодинці, виспатися, пробігти 10 км, походити в лісі. Хай навіть це прогулянка у парку — це вже підзарядка", — написала Лілія Ребрик.

За традицією, артистка звернулася до своїх підписників. Цього разу — з питанням, як вони відновлюють сили та мотивують себе:

  • Поки наші ЗСУ звільняють наше морюшко на Херсонщині… ми дихаємо Карпатами… хоча ні, ми Карпатами живемо ⛰️🏔️❤️
  • Море. Іноді просто посидіти та подивитися на воду.
  • Квіти, квіти і ще раз квіти! Коли пташки співають зранку, зустрічаєш сонечко на балконі, милуєшся клаптиками моря здалеку… Або відправитись у санаторій під Вінницею річка, ліс, пташки, їжачки, смачна їжа і дуже привітний персонал! Рай на землі! І хочется жити!
  • Карпати найкраща підзарядка! Мрію про похід в гори з дітьми 💪 четверо дітей вдома перезаряджатись не дають 😂

Прямий ефір