Останній концерт Елвіса Преслі та квиток України до чвертьфіналу Чемпіонату світу з футболу: 26 червня в історії

Фото: kanaldom.tv

Зустрічаємо понеділок, 26 червня, разом із "Ранком Вдома"! Про визначні події, міжнародні та українські свята, дні народження відомих людей дізнавайтеся у нашій традиційній рубриці "День в історії".

26 червня 1977 року відбувся останній концерт "короля рок-н- ролу" Елвіса Преслі. Його фінальне шоу зібрало 18 тисяч фанатів на арені Market Square в Індіанаполісі. Елвіс Преслі грав близько 80 хвилин і виконував свої класичні хіти — Jailhouse Rock, Hound Dog і Hurt. Він завершив концерт піснею Can not Help Falling in Love with You — однією зі своїх найяскравіших балад.

Цього дня у 2006 році збірна України з футболу пройшла в чвертьфінал чемпіонату світу. Це одне з найбільших досягнень в офіційних міжнародних змаганнях. Збірна України під керівництвом Олега Блохіна перемогла збірну Швейцарії. Матч в Кельні завершився з рахунком 3:0. Переможця визначила серія пенальті. Три голи забили Артем Мілевський, Сергій Ребров та Олег Гусєв. Вже у чвертьфіналі збірна України поступилася майбутньому переможцю турніру — збірній Італії.

Більше про цей день в історії дивіться у матеріалі програми "Ранок Вдома"!

Прямий ефір