Ми навчилися багато чого робити всупереч обставинам, — Лілія Ребрик про боротьбу з синдромом відкладеного життя

Лілія Ребрик. Скриншот: kanaldim.tv

Українська акторка, ведуча програм "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик зачарувала підписників у Instagram відео з прогулянки Хрещатиком. Зірка запропонувала своїм шанувальникам поділитися думками щодо того, що нині є "не на часі".   

У сірій сукні-вишиванці українського бренду Лілія Ребрик насолоджується прогулянкою столицею України. Акторка закликає не відкладати життя на "завтра" і ловити яскраві миті навіть у складні моменти.

"Знаєте, що цікаво? Хочу підняти тему синдрому "Не на часі". Погодьтеся, багато чого ми навчилися робити всупереч обставинам: те, що на початку здавалося чимось нереальним, чимось із іншого життя. Але ж навчилися! І живемо, і дихаємо, і плачемо, і потім знову дихаємо, потім радіємо, інколи навіть плануємо, переключаємося, допомагаємо, співаємо, ридаємо, беремо себе в руки, усміхаємося, потім, здається, що немає просвітлення — панікуємо, але знову усміхаємося, працюємо, не знаючи спокою… і ще багато-багато емоцій, з яких складається наше життя сьогодні", — написала ведуча. 

Лілія Ребрик поцікавилася, що для її підписників і досі залишається "не на часі". 

"Можливо, саме час втілити це? Адже якщо живі — то треба жити… ви ж пам'ятаєте", — зауважила вона.

Підписники поділилися своїми думками на цю тему у коментарях:

  • "Не на часі" зупиняє життя. Тому треба знаходити чому радіти та заради кого жити й йти далі по життю. Дякую за такий допис❤️ Ви надихаєте своїм прикладом радіти життю🌈
  • Не на часі дискотеки, вечірки! Взагалі не можу уявити для себе це дійство, коли гинуть наші воїни, найкращі хлопці😔😭
  • Так, навчилися жити, навіть інколи радіти, згрібати себе щоразу докупи… життя триває і як би кому не хотілося, а ми маємо вижити не тільки фізично, а і морально, український народ могутній і нескорений. Ось це і вразило африканських лідерів, які приїхали в Київ і були шоковані від того, що одразу після повітряної тривоги люди дуже швидко повертаються до буденного життя. А діткам треба дати можливість перепочити від всього негативу!!! Діти повинні рости в щасті.
  • Чоловік каже: "не на часі", але діти ростуть, і їхній розвиток не чекає закінчення війни. Вже обиратиму ВУЗ, який буде їхнім шляхом у доросле життя. Планую подорож до Чернівців та у Львів – мрія доньки побувати там разом, і поки вона біля мене, я виконуватиму її мрії.
  • Не на часі для мене залишаються ТУСОВКИ!!! Особливо коли бачу, як у барах, пабах ввечері тусять чоловіки!!! Вважаю, що без цього можна обійтися і вести себе більш стримано, коли у країні війна!
Прямий ефір