"Я пишаюся тобою, моя розумна дівчинка": Лілія Ребрик привітала дочку з закінченням 5 класу

Лілія Ребрик з дочкою Діаною. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка, ведуча програм "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" на каналі "Дім" Лілія Ребрик поділилася в Instagram світлинами зі старшою донькою Діаною та офіційно зустріла літні канікули. 

На знімках ведуча з Діаною усміхнено позують у схожих білих костюмах.

"Тепер офіційно: канікули! Діана Дика закінчила 5 клас!!!! П'ятий!!! Як? Коли? Як час летить… Нехай онлайн, нехай за складних обставин: тривоги, нічні обстріли, недоспані ночі, але ми це зробили. Життя триває! Я пишаюся тобою, моя розумна дівчинка! P.S. Мамині нерви теж цілі", — написала Лілія Ребрик.

Ведуча також попросила інших матерів поділитися в коментарях планами на літні канікули з дітьми. 

"Мами, які маєте плани на літо? Діліться ідеями. Діткам треба відпочити. Вони заслуговують на яскраве дитинство — таке, яким воно має бути!" — написала Ребрик і залишила хештег #дітивійни.

Підписники одразу відреагували на звернення акторки:

  • "У нас ще здача НМТ, вступ до університету, поки немає відпочинку, головне щоб було безпечно і спокійно,а вам літніх канікул хороших!"
  • "Вітаю! Які ж ви красуні!🔥"
  • "Які щирі посмішки. Щастя вам. Ми вже здійснили мрію діток — у перший день канікул, з Рівненщини вирушили на 4 дні в Карпати, дуже хотіли в гори. Там і накупалися, і находилися, всього було вдосталь. Ходили по визначних місцях, про які син вчив протягом року на курсі "Я досліджую світ". Закріпили теорію на практиці. Плануємо ще на озеро з палаткою, щоб наодинці з природою. Та й все. Були б всі живі і здорові."
  • "Згодна на всі 100000000%, але зараз переселенцям важкувато. Платимо за квартири шалені гроші. Робота нестабільна. Але я розумію що дитинство одне і намагаємось давати діткам більше і вище своєї голови. Мріємо про МИР. І мрія моєї родини – нарешті поїхати в Карпати. Подорожувати Україною і не боятися вибухів над головою❤️❤️❤️"
Прямий ефір