Я знала, що це дуже сильна людина, але можливо, не розуміла ступінь сміливості, — акторка Олеся Жураківська про Володимира Зеленського

Олеся Жураківська. Фото: kanaldom.tv

Українська акторка та чинна в.о. директорки-художньої керівниці Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра Олеся Жураківська стала гостею програми "Точка опори" на каналі "Дом". В інтерв'ю Світлані Леонтьєвій вона розповіла про те, як колись працювала із чинним президентом України над одним проєктом, та зізналася, чи змінилася її думка про Володимира Зеленського з того часу.

"Володимир Олександрович був моїм партнером, коханим. Ми там чудово танцювали. У нас, здається, дуже хороший тандем склався. Потім я була гостею у їхніх програмах (студії "Квартал 95", — ред.). Із задоволенням працювала, тому що це завжди був найвищий рівень професіоналізму, відданості, дисципліни. Такий кайф працювати, коли людина для того, щоб створити щось дійсно цікаве, готова на все. Ми працювали пізно вночі, коли робили цей танець", — згадує артистка.

Олеся Жураківська погоджується з тим, что Володимир Зеленський став іншим з того часу, бо пройшов такі випробування, котрі не можуть не змінити людину. Однак, каже вона, радикально її ставлення до нього не змінилося.

"Про його відповідальність і дисципліну я дізналася ще на знімальному майданчику. Я знала, що це дуже сильна людина, справжній лідер. Але, можливо, не розуміла ступінь сміливості", — додала Жураківська.

Повна версія інтерв'ю: Про життя у підвалі, директорство та театр під час війни: акторка Олеся Жураківська у "Точці опори"

Нагадаємо, Олеся Жураківська — акторка театру та кіно, заслужена артистка України. Нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Чотириразова номінантка театральної премії "Київська пектораль". Серед відомих кіноробіт: фільм "Донбас", який потрапив до переліку номінантів премії "Оскар", а також серіали "Мама", "Кріпосна", "Перші ластівки". З 12 січня 2023 року виконує обов'язки директорки, художньої керівниці Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра, в якому працювала як акторка понад 20 років. Волонтерка. Більш ніж 10 років опікується будинком ветеранів сцени імені Наталії Ужвій.

Попередні випуски "Точки опори":

Прямий ефір