Рік незламності: митець зі Швейцарії влаштував у Львові світлове шоу

Проєкт Геррі Хофштеттера у Львові. Скриншот: kanaldom.tv

Швейцарський митець Геррі Хофштеттер підсвітив будівлі у Львові в рамках арт-туру містами України. Акція солідарності присвячена початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повідомляє "Дом" з посиланням на повідомлення Міністерства культури та інформації України у Telegram.

У середу, 22 лютого, Геррі Хофштеттер підсвітив будівлі львівської Ратуші, вокзалу, Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла та Львівської Національної опери.

У відомстві зазначили, що така акція солідарності має на меті принести українцям надію та світло, яких вони були позбавлені протягом року збройної агресії РФ, сповненого трагедій і руйнувань.

Під час мистецького туру "Вшанування пам’яті. Світло для надії", який триватиме до 27 лютого, на відомих будівлях України засвітять художні проєкції. Зокрема покажуть знакові події та українські символи незламності.

За інформацією Мінкульту, Геррі Хофштеттер подорожуватиме з невеликою командою з чотирьох осіб і власним електрогенератором.

Читайте також: Чим займається італійський художник Сальваторе TVBOY Бенінтенде після поїздки до України: ексклюзив "Ранку вдома"

Прямий ефір