"Ти в надійних руках": ведуча "Ранку Вдома" Ірина Хоменко відвідала поранених бійців

Ирина Хоменко, Дмитрий Сливный и раненые бойцы. Фото: kanaldom.tv

Ведуча програми "Ранок Вдома" на каналі "Дом" Ірина Хоменко разом з командою проєкту відвідали українських воїнів, які перебувають на лікуванні в одному зі шпиталів. Ірина розповіла, що прийшла підтримати хлопців та привітати з Новим роком, але вийшло так, що бійці підтримали ведучу.

Напередодні свят Ірина Хоменко та постійний експерт "Ранку Вдома" Дмитро Слівний завітали у шпиталь до поранених бійців, щоб привітати з прийдешніми святами, подарувати книжки, смаколики й разом заспівати українських пісень. Найбільший інтерес у хлопців викликали книжки з історії України, сучасні автори та книги для саморозвитку. Також, вони вже склали список побажань для наступних відвідин.  

"Я захоплююся хлопцями, їхньою силою духу, сталевим характером і незламністю! Тому що я прийшла підтримати їх, а склалося враження, що навпаки — вони мене підтримували. Казали: "Не переживай, ми боронили країну, і ті, хто зараз там [на передовій] — теж надійні, міцні та незламні! Ти в надійних руках!" — розповідає ведуча. 

Ірина Хоменко, для якої це був перший досвід спілкування з пораненими, зізнається, хоч і розуміла, які сильні наші воїни, але при особистому спілкуванні була вражена їхньою незламністю. У шпиталі ведуча отримала величезний заряд сили, але той біль, який переживають наші герої, "накрив" пізніше:

"Коли я була з ними, відчувала таке натхнення — вони дуже заряджають! А ось, коли прийшла додому, весь цей біль від побаченого та почутого, "накрив" мене. Дуже шкода, що Україна втрачає наших людей і травмує багатьох. Але вони герої! Герої, які своє життя віддають за життя мільйонів інших людей, за що їм величезна подяка та шана", — поділилася Ірина Хоменко.  

Дивіться "Ранок Вдома" на каналі "Дом" з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.

Прямий ефір