Про батьків-росіян та творчість під час війни: дивіться #Муз_Оборону з Юлією Юриною

Юлія Юрина. Фото: kanaldom.tv

Сьогодні, 23 жовтня, героїня проєкту #Муз_Оборона — співачка ЮЮ (Юлія Юрина). Вона розповість про свою творчість під час війни, а також чому досі не має громадянства України та які погляди у її рідних, які мешкають у Росії.

Юлія Юрина увірвалася до українського шоубізнесу у 2016 році, підкоривши глядачів програми “Голос країни”. Дівчина має оригінальну манеру виконання, тому швидко запам'ятовується та нікого не залишає байдужим. Особливо коли розумієш, що артистка, яка так вдало виконує фольклорні пісні, родом із Росії.

Рідні співачки продовжують жити в РФ і відмовляються вірити в реальність подій, влаштованих їхнім президентом. Юрина запевняє — стільки разів вона не намагалася б переконати рідних у тому, що вони живуть у брехні, російське телебачення завжди перемагало її слова. Проте наполеглива дівчина продовжує нести людям правду та боротися за своє право на українське громадянство.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну співачка волонтерить, дає благодійні концерти та навіть створила власний курс фольклорної пісні, на якому навчає співати українські народні композиції.

В програмі #Муз_Оборона співачка ЮЮ виконає пісню “Каменярі”, яку записала на 6-й день після повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, а також свою першу авторську пісню українською мовою “Чорна хмара”.

Дивіться програму #Муз_Оборона з Юлією Юриною сьогодні о 17:30 на телеканалі "Дом", а також на сайті та на YouTube-каналі "Дом".

Прямий ефір