"Я не розумію, як діти можуть вмирати": співачка KATYA GROYS про зміну цінностей і пісень за час війни

KATYA GROYS. Фото: kanaldom.tv

У суботу, 22 жовтня, гостею програми #Муз_Оборона на телеканалі "Дом" буде співачка KATYA GROYS. Вона розповість, як ще до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в її репертуарі з'явилась пісня про війну, про виступи перед дітьми та про інші події війни, що змусили співачку суттєво змінити творчість.

KATYA GROYS зізнається, ще 15 лютого зрозуміла, що війна ось-ось розпочнеться, дівчина настільки поринула в болючі думки, що одразу написала пісню, яка стала пророчою.

"Я відчула, що з дня на день щось трапиться. Навіть якось сказала знайомим, що співатимемо пісні на фронті. А вже 24 лютого почалася війна. У такі важкі періоди в мене починає відкриватися творчість. Ми вже дали багато концертів для дітей. Я рада дарувати їм пісні, обійматись, обмінюватися енергією", — говорить KATYA GROYS.

Пісня "Ціною своїх дітей", яку співачка виконає в ефірі каналу "Дом", була записана вже під час війни за лічені дні. Спочатку Каті дали вже готовий текст, а за кілька днів сталася трагедія в Краматорську під час якої було втрачено багато людських життів.

"Я дуже люблю дітей! Для мене вони найцінніше, що є в цьому світі. Тому я не розумію, як діти можуть вмирати… Тому музику на слова мого друга я писала дуже швидко і на емоціях, адреналіні… ніколи не думала, що буду про таке співати!" — коментує співачка.

Дивіться програму #Муз_оборона на каналі "Дом" щосуботи та щонеділі о 17:30, а також на сайті та на YouTube-каналі "Дом".

Прямий ефір