Міша Крупін: Зараз усе, що ми робимо, — це заради перемоги

Співак, музикант та волонтер Міша Крупін завітав у гості до "Ранок Вдома". Він розповів, яким було його 24 лютого, як допомагає військовим, про тур містами України з благодійними концертами, який стартує 4 жовтня, а також виконав свою пісню "У нашому місті".

Дивіться цікаве інтерв’ю, слухайте чуттєву композицію та пам’ятайте, що добрі новини зовсім скоро прийдуть до кожного міста.

Ведучі програми — Лілія Ребрик та Костя Октябрський.

Ви саме з Харкова. Зараз Харків переживає дуже складний період, Харкову у цій війні дістається по повній, так би мовити. А як давно ви там були?

Нещодавно, мабуть, два тижні тому. Намагаюся якомога більше бути там. Бо у цьому місті особисті настрої, особливо зараз. Дуже багато людей поїхало, а ті, хто залишилися, — це дуже міцні за характером люди.

— А як ви зустріли війну 24 лютого?

— У мене все почалося з 22 лютого, коли Путін визнав ці ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської області, — ред.) — Донецьк та Луганськ. Я у цей день був у Києві на етері, і коли я дізнався про визнання, я навіть заспокійливе вжив. У Києві я був 4-5 днів.

З початку війни вже перекрили Житомирську трасу, потім вже казали, що йдуть чеченці, "кадирівці", ну, таке. І ППО над нашим будинком збила ракету. Війна, почалася війна, як у всіх.

— Під час війни ви займаєтеся волонтерською діяльністю. Чим саме?

— Так, ми зараз всі допомагаємо. Я займаюся волонтерством у Харкові. Збирав кошти, купляв дуже багато броників, багато автівок — позашляховиків, пікапів, просто автівок.

Спілкувався зі своєю аудиторією. Це було несподівано насправді, що від людей була така довіра і що людей дуже багато. Ми зібрали, мабуть, півтора мільйона. Точно зараз не можу сказати. Але в мене є звіти, і зараз планую теж.

Зараз все, що робиться, все робиться заради перемоги.

— Це така наша нова реальність. Наша нова віра. І ми робимо це від душі та навіть маленькими якимись внесками, дійсно робимо величезні справи. Поговорімо про вашу благодійну діяльність у вигляді концертів. Ви ж все одно пишете нові пісні, навіть зараз у цей складний час знаходить натхнення?

— Так. Але зараз пісні більше в підтримку наших військових. Дякую ЗСУ, що є можливість робити концерти, тобто робити свою роботу і ще допомагати хлопцям.

Коли на початку війни не було концертів, я просто збирав кошти. А зараз ми плануємо великий тур, і я вже не буду збирати кошти, а просто буду їх віддавати зі своєї каси.

— Це тур на підтримку ЗСУ. З якого міста він починається?

— Хотів би сказати, що тур ми влаштовуємо своїми силами. І дякую, що запросили до етеру, що люди будуть знати. Бо в нас практично єдиний ресурс для поширення інформації щодо тура — це мій Instagram.

Тур починається 4 жовтня з міста Рівне. Потім ідуть Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Буковель, Чернівці, Хмельницький, Вінниця і кінець туру 12 жовтня — Житомир.

Але я так розумію, що міст буде більше, і буде ще, імовірно, Харків. Я дуже-дуже цього хочу.

– А 17 вересня планується благодійний концерт у Києві.

— Так, 17 вересня в OSOCOR Residence відбудеться благодійний концерт, і всі кошти підуть на підтримку наших хлопців у ЗСУ.

Також цікаві гості "Ранку Вдома":

Прямий ефір