Святковий випуск шоу "День Вдома" (ВІДЕО)

Учора, 14 лютого, на телеканалі "Дом" вийшов новий випуск шоу "День Вдома", присвячений Дню Святого Валентина.

Під час шоу ведучі Паша Лі, Інна Приходько та Ілля Ярема взяли інтерв'ю у співака EL Кравчука про його повернення на музичну сцену. Співак розповів про свій останній альбом "Порошок від кохання", а також про причини тривалої перерви у музичній кар'єрі та свого повернення.

"У нашій країні стільки років триває війна… І EL Кравчук, який розважає людей, не знав, що робити, коли почалася війна. Але потім поїхав на фронт, заспівав, побачив усе сам і зрозумів, наскільки важливі навіть 30 хвилин миру та спокою. І тоді прийшло розуміння, що треба повертатися в музику вже по-справжньому і не чекати, коли буде "потрібна" атмосфера в країні. Хочеться людям дарувати те, що назбирав за цей час", — пояснив співак.

Після інтерв'ю EL Кравчук дав ексклюзивний концерт у прямому ефірі шоу, виконавши деякі пісні зі свого нового альбому.

Однією з найцікавіших частин шоу став репортаж про історії кохання трьох пар з українського шоубізнесу: Олі та Вадима Полякових, Ольги Сумської та Віталія Борисюка, а також Павла та Марини Зібрових. Ці історії показують, що любов не має перешкод і терміну придатності.

Також гостем шоу став психолог та сексолог Олександр Никифорук. Він розповів, людям яких професій складніше знайти пару, чому всі наші тривоги щодо стосунків ідуть із дитинства і як із цим працювати, а також які книжки читати для розвитку емоційного інтелекту.

"День Вдома" — розважально-пізнавальний інфотейнмент-проєкт телеканалу "Дом". Шоу, яке говорить про Україну, як про наш спільний дім, про останні новини, креативні події, талановитих українців, винаходи та досягнення! Дізнавайтеся про гарні та добрі новини, досягнення, відкриття та плюси життя в нашій країні в ефірі "День Вдома".

Дивіться шоу щодня з 14:45 на сайті телеканалу "Дом" або на YouTube-каналі шоу.

Прямий ефір