Резиденції Святого Миколая працюватимуть на Донеччині — центральну вже відкрито (ФОТО)

Резиденція Святого Миколая у Краматорську. Фото: dn.gov.ua

Резиденції Святого Миколая розпочинають роботу у 12 громадах Донецької області. Центральну резиденцію було відкрито у Краматорську сьогодні, 13 грудня. Про це інформує "Дом" із посиланням на пресслужбу Донецької обласної державної адміністрації.

Першими гостями резиденції стали школярі з прифронтових міст Авдіївка та Торецьк. Для дітей підготували святкову виставу, майстеркласи з виготовлення новорічних сувенірів. Кожен мав можливість сфотографуватися зі Святим Миколаєм, казковими персонажами, ляльками-велетнями та пригоститися смаколиками та чаєм.

Планується, що протягом тижня резиденцію відвідають майже 2 тис. учнів закладів освіти з різних куточків Донеччини. Вона працюватиме щоденно від 10:00 до 15:45, 19 грудня — від 10:00 до 14:30 за адресою: "Міжрегіональне вище професійне будівельне училище м. Краматорська" (вул. Паркова, 62).

Також Резиденції Святого Миколая будуть у Білозерській, Волноваській, Дружківській, Костянтинівській, Мар’їнській, Маріупольській, Новогродівській, Олександрівській, Селидівській, Сіверській, Торецькій, Часовоярській територіальних громадах.

Заклади працюватимуть до 19 грудня. Усі заходи відбуватимуться із дотриманням карантинних норм.

Читайте також: Написати листа новорічному чарівнику може кожен українець — як це зробити (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, харківські волонтери 6 років поспіль виконують мрії дітей, які живуть на лінії дотику у Луганській та Донецькій областях. Свій проєкт називають "Олені Святого Миколая". Вони одержують листи, в яких малюки розповідають, які подарунки хотіли б отримати на 19 грудня. Вносять їх до бази бажань, а потім шукають тих, хто готовий виконати дитячі мрії. Після цього відправляють подарунки на Донбас.

Прямий ефір