Читаю зранку, дуже-дуже рано — президент Зеленський розповів "Дому" про свої пристрасті в літературі (ВІДЕО)

Владимир и Елена Зеленские на "Книжном Арсенале". Фото: kanaldom.tv

Президент України Володимир Зеленський найбільше любить книги історичної тематики. Однак часу на читання зараз не так багато. Про це сьогодні, 24 червня, він розповів кореспонденту телеканалу "Дом", відвідуючи X Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал".

"Я у захваті від "Арсеналу", бо тут дуже добра атмосфера, дуже приємно в цілому. Книжок — дуже багато. Дитячих, художніх, за всіма напрямами. Я й для себе дуже багато придбав. Зокрема, я дуже люблю історичні книжки", — сказав президент.

Він зазначив, що, на жаль, часу на читання улюбленої літератури не вистачає.

"Читаю, коли на це є час — читаю зранку, дуже-дуже рано, десь о пів на шосту ранку. Читаю потрошечки, бо не маю на це часу", — додав Володимир Зеленський.

Читайте також: "Книжковий Аресенал" — день другий: фестиваль відвідали Володимир і Олена Зеленські (ФОТО)

Нагадаємо, 23-27 червня в Києві триває X Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". Ювілейний 10-й фестиваль повинен був відбутися у 2020 році, проте через пандемію захід довелося скасувати. В цьому році, щоб дотриматися карантинних вимог, кількість видавців, які беруть участь в ярмарку, скоротили на 30%, також майже вдвічі зменшили кількість вхідних квитків для відвідувачів.

Сьогодні, у другий день роботи фестивалю, захід відвідали президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська.

Читайте також: "Книжковий Арсенал-2021" — що почитати, послухати та подивитися: "Утро Дома" з Тетяною Пушновою

Прямий ефір