"Динамо" продовжило контракт з Луческу до 2023 року

Мирча Луческу. Фото: sport.ua

Головний тренер столичного "Динамо" Мірча Луческу працюватиме з київським футбольним клубом до літа 2023 року, інформує "Дом" з посиланням на пресслужбу клубу.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс і Мірча Луческу погодили опцію продовження контракту з наставником. Минулого року румунський фахівець підписав з "Динамо" контракт за системою 2+1.

Угода між тренером і клубом чинна до липня 2023 року.

"Мірча Луческу не тільки тренер-переможець, він є фахівцем, який розвиває гравців і допомагає змінюватися нашому клубу. Сподіваюся, що найближчі два роки — це тільки початок нової, переможної сторінки в історії "Динамо", і ми дуже раді, що Луческу буде частиною цього шляху. За рік наш клуб і команда зробили великий крок вперед, і ми сподіваємося, що прогрес продовжиться. Зробивши правильний вибір рік тому, ми не сумніваємося, що і нинішнє рішення піде на користь "Динамо", — прокоментував президент "Динамо".

У минулому сезоні під керівництвом Мірчі Луческу "Динамо" провело 43 матчі в усіх турнірах (УПЛ, Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Кубок України, Суперкубок України) — 28 перемог, 8 нічиїх, 7 поразок. Команда повернулася в Лігу чемпіонів, вийшла в 1/8 фіналу Ліги Європи та виграла всі внутрішні трофеї.

Відзначимо, що раніше Луческу відпрацював у ФК "Шахтар" 12 років.

Читайте також: ФК "Шахтар" відзначає ювілей (ФОТО)

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" в нинішньому сезоні 2020/2021 виграло всі головні нагороди українського футболу — Суперкубок, чемпіонат і Кубок України. друге місце в чемпіонаті України з футболу посідає донецький "Шахтар".

Прямий ефір