Понад 2 тис. українців стали учасниками екстремального забігу Race Nation (ВІДЕО)

Учасников забега ждали на пути различные преграды. Фото: Facebook/ Race Nation

Понад 2 тис. осіб з різних куточків України взяли участь в екстремальному забігу з перешкодами Race Nation, який відбувся 15 травня, повідомляє телеканал "Дом".

На найбільш складну дистанцію в 10 км виходили найпідготовленіші учасники. Їм довелося подолати на своєму шляху 25 перепон, серед яких — ями з багнюкою і складні конструкції. При цьому для новачків були передбачені простіші випробування.

"Зараз, мені здається, ідеальні умови. Тому що є легкий вітерець, не холодно, бруду не так багато, легко бігти і досить легко проходити дистанцію", — поділився враженнями учасник екстремальної гонки Олександр.

Читайте також: Унікальне досягнення "Динамо" — кияни виграли Суперкубок, чемпіонат і Кубок України (ВІДЕО)

Більшість учасників гонки — так званий "офісний планктон". Вони відзначають, що навички, набуті за час забігу, допоможуть в тому числі і в роботі.

"Знаю, що не можна зупинятися на досягнутому. Постійно потрібно намагатися йти далі, йти вперед, ставити собі нові виклики і досягати їх", — наголошує учасник забігу Дмитро.

Організатори екстремальної гонки постаралися врахувати всі карантинні обмеження, відправляючи учасників на дистанцію невеликими групами. Наступна гонка Race Nation відбудеться на початку липня цього року в Харкові.

Нагадаємо, телеканал "Дом" став медіапартнером III Всеукраїнських Cool Games.

Прямий ефір