Україна не причетна до смерті 5-річного хлопчика на Донбасі, — Кравчук

Леонид Кравчук. Фото: 24tv.ua

У смерті 5-річної дитини на окупованій території Донецької області Росія намагається звинуватити Україну, однак українська сторона не причетна до цієї трагедії. Про це сьогодні, 10 квітня, у програмі "Взгляд с Банковой" телеканалу "Дом" розповів глава української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук.

"Я не буду свою думку висловлювати, але я слухав розслідування українських журналістів. Вони довели, що літальний апарат не міг досягти 30-кілометрової дальності. Він не міг скинути і не скидав ніяких вибухових речовин, українська сторона або українська армія ніяк не причетна до смерті цього хлопчика", — повідомив він.

За словами Кравчука, він шкодує про смерть дитини, але Україна в цьому не винна.

"Я не знаю, що там сталося, але знаю точно: Україна, Збройні сили України, літальні апарати України абсолютно не причетні до смерті хлопчика — це доведено журналістським розслідуванням", — додав очільник української делегації.

Повна версія інтерв'ю: Нові кроки з розв'язання ситуації на Донбасі: "Взгляд с Банковой" з Леонідом Кравчуком

Раніше Олексій Резніков заявив, що Росія використовує історію загибелі 5-річного хлопчика, щоб вкотре скомпрометувати українських військових.

Прямий ефір