21 раз НЗФ порушили тишу на Донбасі, двох бійців ЗСУ поранено

Учения украинских военных. Фото: mil.gov.ua

Протягом минулої доби, 2 квітня, в районі здійснення операції Об'єднаних сил незаконні збройні формування (НЗФ) 21 раз порушили режим тиші. Про це сьогодні, 3 квітня, повідомили у пресцентрі штабу ООС, інформує "Дом".

Біля населених пунктів Золоте-4 та Новоолександрівка НЗФ відкривали вогонь із заборонених мінометів 82-го та 120-го калібрів, а біля Світлодарська та Новотошківського були використані великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем. У напрямку селища Новолуганське обстріли вели з гранатометів різних систем.

Неподалік від населених пунктів Пищевик, Красногорівка та Гнутове противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля селища Опитне — ще й з протитанкового ракетного комплексу. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, НЗФ використали підствольні гранатомети. Біля Авдіївки стріляли з ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Пісків — зі стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення. Їм оперативно надали необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, 2 квітня в прифронтовій Красногорівці Донецької області 59-річний місцевий житель отримав поранення внаслідок обстрілу незаконних збройних формувань. У його будинок влучила міна.

Читайте також: Думають, що це іграшки: у ЮНІСЕФ назвали кількість жертв мін серед дітей на Донбасі

Прямий ефір