Вагався до останнього: Ляшко розповів, як вакцинувався від COVID-19 в селищі

Олег Ляшко. Скриншот видео

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко сьогодні, 11 січня, вакцинувалася від COVID-19. Щеплення робив у Чернігівській області. Про це він розповів в ефірі токшоу "Народ проти з Наташею Влащенко", передає "Дом".

"Почуваю себе нормально. Але стрьомна, звісно, історія. Чесно скажу: вагався до останнього. Але давайте говорити відверто — який вибір? Або ти вакцинуєшся, або ти хворієш. Я вважаю, що ця зараза (COVID-19, — ред. ) дістане усіх", — поділився він.

Як аргумент за вакцинацію він навів, що це думка більшості медиків, Всесвітньої організації охорони здоров'я.

По-друге, він цікавився думкою про вакцинацію своїх знайомих, які раніше перехворіли на коронавірус.

"Я питав багатьох своїх знайомих, котрі перехворіли "короною". Якщо повернути час назад, і у них була можливість вакцинуватися, вони б це зробили чи ні? Більшість сказала "так", вони б це зробили. Тому що у багатьох ця "корона" навіть після того, як вони одужала, навіть після кілька місяців після цього вона продовжує їх "наздоганяти"", — продовжив політик.

Як третій фактор він назвав вимоги європейських країн, при в'їзді в які тепер необхідний паспорт вакцинації.

Читайте також: Вакцинація — важлива: президент розповів, чому зробив щеплення попри перенесений COVID-19

Також Ляшко повідомив деталі самого процесу щеплення.

"Як я вакцинувався. Ось ті дози, котрі залишаються. Флакон же відкриваєш — у ньому десять доз. Якщо є залишки, то ти як громадський діяч можеш вакцинуватися. Я сьогодні поїхав у смт Козелець, на рідну Чернігівщину. І там у лікарні мені вкололи. Все пройшло нормально, швидко. Заповнив анкету, зайшов у кабінет, молода дівчинка вколола. Там вакцинувалися разом зі мною медичні працівники", — сказав політик.

Читайте також: Чи буде робити щеплення від COVID-19, повідомив глава Донецької області

Прямий ефір