Фільм з Іздриком у головній ролі вийшов на HBO Max

Кадр зі стрічки "Я і Фелікс". Скриншот: kanaldim.tv

Фільм "Я і Фелікс" (міжнародна назва Rock Paper Grenade) доступний на американській стримінговій платформі HBO Max, повідомила режисерка фільму Ірина Цілик. Фільм можна подивитися за підпискою у 15 країнах, інформує "Дім".

Зокрема, в Албанії, Болгарії, Боснії й Герцеговині, Косово, Молдові, Північній Македонії, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччині, Словенії, Угорщині, Чорногорії та Чехії.

"На жаль, я поки не знаю, коли і як фільм буде доступний для перегляду в інших країнах", — зауважила режисерка Ірина Цілик.

Фільм "Я і Фелікс" розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х. У центрі сюжету — його стосунки із сім'єю, друзями, першим коханням і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані.

Фільм знятий за мотивами книжки "Хто ти такий!?" українського письменника й військовослужбовця Артема Чеха. Одну із головних ролей виконав письменник і поет Юрій Іздрик. Виробництво — кінопродакшн Fore Films за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Читайте також: "Я і Фелікс", "Повстання Штатів" та "Емі Вайнхаус: Back To Black" — головні кінопрем'єри тижня

Прямий ефір