У прокат виходять "Байкери", "Бабуся з міста" та "Екзорцизм" — кіноафіша

Кадр з драми "Байкери". Скриншот: kanaldim.tv

Історія про пригоди групи байкерів, комедійна драма про літню жінку, яка переїжджає з мегаполіса в маленьке селище та фільм жахів — новинки у кінотеатрах. Деталі про сюжет кожної стрічки дізнавайтеся у "Ранку Вдома".

Наскільки Том Гарді обожнює мотоцикли, можна зрозуміти з нової кримінальної драми "Байкери". Події розгортаються у Чикаго у середині 1960-х років. Спільнота байкерів наповнювалася тими, хто любив рев двигуна та швидкість, а також поважав харизматичного та сильного лідера Джонні, якого й грає Том Харді. Вони були більше, ніж однодумці чи друзі, чи родина. Радше родина. Кожен новий учасник приносив щось своє. Зрештою, поведінка спільноти почала більше нагадувати злочинну діяльність, ніж клуб за інтересами. До чого все призвело дивіться в кіно з 20 червня.

Якщо в кіно запрошують Катрін Деньов, то це вже гарантія якості. Нова комедійна драма "Бабуся з міста" розповідає про стосунки трьох поколінь жінок — онучки Чарлі, яка воліла б і далі захоплено вивчати економіку, однак змушена переїхати до своєї хворої матері Лорі. Сама ж Лорі потребує догляду. До того ж хтось має дбати про її ферму з виробництва органічних яєць. Втім, доньці та матері складно знайти спільну мову через давні розбіжності у поглядах. Несподівано до них приїжджає волелюбна француженка феміністка, бабуся Соланж у виконанні Деньов. Чи налагодять всі вони стосунки й, чи отримуватимуть задоволення від життя дізнаєтесь в кіно з 20 червня.

Рассел Кроу, здається, дуже захопився темою екзорцизму. В новому трилері "Екзорцизм" його герой, актор Ентоні Міллер отримує пропозицію знятися у фільмі жахів. Тематика його не відштовхує, але чим довше тривають фільмування, тим помітнішими стають зміни у поведінці чоловіка. Найбільше це турбує його доньку Лі. От тільки на відміну від кіно, жахіття реальності не можна вимкнути чи перемогти. Чим все закінчиться дізнаєтеся в кіно з 20 червня.

Також цікаво: "Наглядачі" та "Погані хлопці": прем'єри, які варто подивитися у кіно

Прямий ефір