Навчання українців під час війни — програма BecomingX Ukraine від Беара Гріллса

Пол Герні у Києві. Скриншот: kanaldim.tv

Від початку повномасштабної війни відомий британський мандрівник Беар Гріллс активно підтримує українців і є амбасадором ініціативи United24. Нещодавно він разом зі своїм колегою Полом Герні та командою United24 презентував нову навчальну програму BecomingX Ukraine, створену британською компанією BecomingX. Відомий британський підприємець Пол Герні представив освітній проєкт українцям, розповівши про його головні переваги, йдеться у "Ранку Вдома".

Він виживав в умовах дикої природи, пірнав у крижану воду посеред вічної мерзлоти, долав пішки пустелі та джунглі. Він професійний екстремальний мандрівник, який довів мільйонам глядачів в усьому світі, що людське тіло може перемогти природу та стати міцнішим у надскладних умовах. Він — легендарний Беар Гріллс. Це найвідоміший британський мандрівник, котрий від початку повномасштабної війни підтримує українців та є офіційним амбасадором ініціативи United24.

Нещодавно Беар Гріллс разом зі своїм колегою Полом Герні та командою United24 презентував нову навчальну програму BecomingX Ukraine від провідної британської компанії BecomingX. Через щільний графік мандрівник не зміг приїхати до Києва, але передав слова підтримки українцям онлайн.

"Ми пишаємось тим, що BecomingX сьогодні пліч-о-пліч з вами в Києві, запускає платформу для допомоги всім українцям в реалізації власного потенціалу. Коли почалося повномасштабне вторгнення, ми хотіли зробити щось для допомоги. Наша мета — створити цифрову платформу, яка б надихала українців різного віку, надавала їм впевненості та допомагала набути навичок для досягнення успіху незалежно від обставин та умов. Ми можемо лише уявити, наскільки складно вам доводиться, але ми також знаємо, що ви сильні й маєте незламний дух. Ми сподіваємося, що BecomingX Ukraine зможе допомогти підтримати вас", — сказав британський мандрівник, співзасновник освітньої платформи BecomingX Беар Гріллз.

Презентувати навчальну платформу до Києва приїхав відомий британський підприємець та колега Беара Гріллза Пол Герні. Він представив освітній проєкт українцям і розповів про його головні переваги.

"Сьогодні ми запускаємо платформу BecomingX Ukraine — безплатну онлайн платформу, аби підтримати Україну в цей дуже складний час. Йдеться про те, щоб допомогти дорослим розвинути критично важливі навички, зокрема цифрові навички, щоб бути ефективними працівниками. Також це про натхнення молодих українців. Мені дуже пощастило маю аудиторію, більшість з якої — саме натхненні українці. Це дуже круто, що можна ділитися історіями, порадами та давати надію для наступних поколінь", — додав співзасновник BecomingX Пол Герні.

Відтепер за допомогою навчальної програми BecomingX Ukraine українці можуть отримати безоплатний доступ до інтерактивних курсів та бібліотеки, дізнатись про особливості працевлаштування у сучасному світі, а також почути про досвід світових та українських лідерів думок. На платформі вже доступні інтерв'ю з Чанінгом Татутом, Джулією Робертс, Андрієм Шевченком, Еліною Світоліною, Марією Тодорчук та іншими.

"Для мене важливо поширювати свій досвід, тому що я дуже вірю в хард скіли. Не менш важливе — це софт скіли, які можуть стати ключовою річчю. Це про досвід. Сьогодні не вистачає натхнення, інколи знань чи інструментів. Класні люди можуть це надихнути та поділитися досвідом в тих чи інших професійних моментах. Саме такі короткі відео, які надихають, економлять час та надихають. Це круте комбо", — зізналася спікерка проєкту BecomingX Ukraine, громадська діячка Марія Тодорчук.

Платформа BecomingX Ukraine створена для школярів, студентів, викладачів та лікарів, підприємців і менеджерів, волонтерів та ветеранів ЗСУ. Також для тих українців, котрі хочуть отримувати знання, розвивати їх і дізнаватись, як застосовувати на практиці нові навички.

"Ми записували подкаст. Назнімали багато контенту. Попередньо ми вже бачили матеріал. Це точно дасть ефект. Сьогодні ми як нація переживаємо найтяжчі часи. Боремося за нашу незалежність. Сьогодні надзвичайно важливо здобувати нові навички. Нові знання — це те, що потрібно кожному свідомому українцю", — резюмував ветеран, тренер реабілітаційного центру "Незламні", спікер проєкту BecomingX Ukraine Володимир "Будда" Рудковський.

Доєднатися до навчальної програми BecomingX Ukraine може кожен охочий. Доступ до неї безоплатний. Для користування достатньо пройти реєстрацію на офіційному сайті платформи BecomingX Ukraine.

Читайте також: Зірка "Володаря перснів" Вігго Мортенсен відвідав кінофестиваль "Миколайчук OPEN" у Чернівцях

Прямий ефір