Жінка, яка народила, має бути трішечки егоїсткою, — Лілія Ребрик після народження третьої доньки

Лілія Ребрик. Фото: instagram.com/liliia.rebrik

15 березня 2024 року українська акторка, ведуча проєктів "Ранок Вдома" і "Дочекаюсь" Лілія Ребрик повідомила, що втретє стала матір'ю. Молодшу доньку назвали Аделіна. В інтерв'ю "Коротко про" артистка поділилася думкою, що кожна жінка, яка народила, має бути трішечки егоїсткою.

"До повномасштабної війни мій графік був набагато активніший. Зараз я більше вдома, бо й Адель прив'язана до мене, вона на грудному вигодовуванні, як і всі мої дітки, і я цим дуже дорожу. Звісно, мама трішечки виходить з дому. Мені здається, це навіть потрібно, щоб переключитися. Тому є можливість — хапаю. У мене немає якогось почуття провини, що я прошу чоловіка допомогти. Я взагалі вважаю, що жінка, яка народила, має бути трішечки егоїсткою. Якщо є можливість поспати — поспати. Треба повноцінно і різноманітно харчуватися, бо ти маєш нагодувати потім дитину. Від того, що ти їси, залежить те, що буде їсти дитинка", — пояснила ведуча телеканалу "Дім".

Лілія Ребрик повернулася на знімальний майданчик менш ніж за місяць після народження дитини. Ведуча відгукнулася на прохання замінити свою колегу Ірину Хоменко, яка не встигла вчасно повернутись з виїздних зйомок військо-кулінарного проєкту "Хартійна кухня".

"Жінка має дбати про себе, бо в родині вона вай-фай енергії, і вона має бути в хорошому настрої, в доброму гуморі, щоб випромінювати цю енергію на всіх — на чоловіка, дітей, близьких родичів, друзів. А щоб це відбувалося, ти маєш бути виспаний, ситий, якщо є така можливість, і спокійний. Діти, зокрема новонароджена дитина, навчили мене малювати внутрішнє коло. Є зовнішнє коло — новини, страхи, нерозуміння того, що буде завтра, постійний стрес. А є внутрішнє коло, де ти маєш себе заспокоїти і переключитися. Тому працюємо, донатимо, допомагаємо, мріємо і живемо життя. У нас іншої реальності не буде. І діти вчать цьому", — додала Ребрик.

Нагадаємо, 15 березня 2024 року Лілія Ребрик повідомила, що втретє стала матір'ю. Молодшу доньку назвали Аделіна. Крім новонародженої, у Лілії Ребрик та Андрія Дикого є двоє дітей: Діана (2012 року народження) і  Поліна (2018).

Читайте також:

Прямий ефір