Іспити, реєстрація авто та обмін посвідчення: які послуги з’явилися у боті сервісного центру МВС

Як перейти у ТалонБот. Фото: eq.hsc.gov.ua

Офіційний чат-бот Головного сервісного центру МВС показав свою ефективність, тож його можливості розширили. Відтепер сервіс дозволяє слідкувати за наявними талонами на низку послуг сервісних центрів МВС. Про це повідомляє Головний сервісний центр, передає "Дім".

Як зазначається, сервіс працює без вихідних і святкових днів та дозволяє у режимі 24/7 шукати талони на іспити, реєстрацію авто, обмін посвідчення, міжнародне посвідчення водія.

Для отримання сповіщення про наявність вільних талонів, для початку необхідно перейти у ТалонБот. Потім надати номер телефону — натиснути кнопку "Поділитися номером телефону". Після цього натиснути кнопку "Розпочати" та обрати послугу. Якщо Ви обрали "реєстраційні дії з транспортними засобами", далі потрібно визначитися з регіоном та сервісними центрами, де хочете отримати послугу. У разі наявності вільного талона система автоматично надсилає повідомлення кожні 10 хвилин в Telegram.

Після отримання сповіщення про вільний час на запис потрібно перейти за посиланням в Е-Запис та взяти талон на отримання послуги.

Читайте також: Е-лікарняний і медвисновок тимчасової непрацездатності — яка між ними відмінність і як їх перевірити

Прямий ефір