Даяна Ястремська, Дар'я Снігур та Юлія Стародубцева вийшли до "основи" Australian Open

Даяна Ястремська. Фото: gettyimages.com

Українські тенісистки Даяна Ястремська, Дар'я Снігур та Юлія Стародубцева виграли фінальні матчі кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії. Про це повідомив Укрінформ, передає "Дім"

Даяна Ястремська (№96 WTA) обіграла австралійку Маю Джойнт (573) — 6:2, 1:6, 6:4. Вона вперше успішно зіграла у кваліфікації австралійського "мейджора". У першому колі "основи" українка зустрінеться з Маркетою Вондроушовою із Чехії (7).

Дар'я Снігур (136 WTA) також перемогла представницю Австралії. Рахунок її матчу з Меддісон Інгліс (283) — 6:2, 5:7, 6:3. Для Дар'ї це буде другий виступ в основній сітці турніру Grand Slam — 2022 року вона успішно зіграла у відбірковій сітці US Open і дійшла до другого кола. Цього разу Снігур зіграє з Алішею Паркс (США, 82).

Юлія Стародубцева (152) також у трьох сетах здолала Габріелу Кнутсон (Чехія, 168) — 6:4, 1:6, 7:6 (7:4). Українка дебютує в основній сітці турнірів Grand Slam. У Мельбурні у першому колі її суперницею буде шоста ракетка світу Онс Жабер.

Читайте також: "Це суперечить олімпійським принципам": НОК та Мінмолодьспорту України засудили рішення Міжнародної федерації тхеквондо про допуск росіян до міжнародних турнірів

Прямий ефір