"Яка свиня": Світлана Тарабарова зізналася, як її одного разу жорстоко захейтили за вагітне фото

Світлана Тарабарова. Скриншот: kanaldim.tv

У квітні 2023 року співачка та композиторка Світлана Тарабарова народила доньку Поліну. Дівчинка стала третьою дитиною в сім'ї співачки та її концертного директора Олексія Бондаря. Однак ще бувши вагітною артистка зіткнулася з хейтом в соцмережах. Про це вона розповіла у програмі "Точка опори".

За словами Світлани, з підписниками їй пощастило — у коментарях під її публікаціями в Instagram хейтерів зазвичай немає. 

"Я боюся хейту і намагаюся бути кращою версією себе. Кожна людина, яка вміє розвиватися, вона завжди в собі трішечки невпевнена. Це стандарти. В мене в соцмережах, слава Богу, дуже свідомі люди. Хейтери в мене якось не затримуються. У мене тепло, весело і свідомо. Хтось каже, що я видаляю. Ні, ми нічого не видаляємо, в нас немає на це часу", — каже вона.

Під час своєї третьої вагітності співачка опублікувала спільний пост із кумою та телеведучою Соломією Вітвіцькою. На знімку були вони обидві з дітьми. Спільні дописи в Instagram мають спільні лайки та коментарі, які видно на сторінках обох користувачів, тому тут Тарабарова вперше зіткнулася не зі "своєю" аудиторією.

"У мене були набряки тіла. Я намагалася не звертати на це увагу, хоча фізично дуже погано себе почувала. Виставила я фото з кумою Соломією (...). Тоді я вперше побачила хейтерські коментарі: "Боже, як рознесло", "Яка свиня", "Світлано, заліпіть рота, годі їсти". Я читала і думала, які ж в нас є люди. Зняла свої "рожеві окуляри", бо звикла, що у мене такого немає", — поділилася Світлана.

Виконавиця наголошує, що людям варто бути добрішими, а якщо у когось є мета написати гнівний коментар, то цій людині потрібно до психолога.

"Це означає, що у вашій душі біда, це маленький сигнал вам особисто. Не мені. Бо я народжу, приведу себе в форму і буду йти своїм шляхом", — додала вона. 

Інколи, каже Світлана, їй ще закидали, ніби вона народила третю дитину, аби мати законні підстави для виїзду чоловіка за кордон.

Повна версія інтерв'ю: Третя дитина, хейтери, підтримка ЗСУ з 2014 року і помилка Потапа: співачка Світлана Тарабарова — гостя "Точки опори"

Нагадаємо, Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, авторка пісень та музична продюсерка. Народилася у Херсоні. З 2014  року засуджує російську агресію і їздить з благодійними концертами у військові частини, госпіталі та зони бойових дій. Нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну батьки Світлани опинилися в окупованому Херсоні. Їх вдалося евакуювати з-під обстрілів лише після деокупації міста. Одружена з Олексієм Бондарем, який є її директором. Подружжя виховує трьох дітей. 

Попередні випуски "Точки опори":

Прямий ефір