Написати таке про українських дівчат — це дуже образливо, — Світлана Тарабарова про пісню "Волонтер" Потапа

Світлана Тарабарова. Скриншот: kanaldim.tv

Взимку 2023 року Потап випустив пісню "Волонтер", яка збурила соціальні мережі через неоднозначні рядки. У програмі "Точка опори" співачка та композиторка Світлана Тарабарова згадала про цей скандал та поділилася думками про причину помилки Потапа.

"Танцюй, мала, танцюй мала, давай, ти дві ночі дома не спала. Ой, мамо, не питай, з ким була і де ночі провела, я була з хлопцями-бійцями, волонтерила", — співає Потап у цій пісні. Деякі слухачі впевнені, що текст принижує волонтерів, а соосбливо волонтерок. Ведуча "Точки опори" Світлана Леонтьєва зазначила, що війна зробила наше суспільство дуже вимогливим, особливо до публічних людей. Тарабарова з нею згодна.

"Треба тримати руку на пульсі і бути на одній хвилі з людьми. Олексій точно втратив цю руку на пульсі, бо написати таке про українських дівчат — це дуже образливо. Я не в [військовій] формі, але я відчула, як мені неприємно і боляче. Наскільки я знаю, він вибачився і подав приклад — якщо накосячив, вибачся. Напевно, в такій ситуації ми маємо підтримати. Я не за хейт. Ми не можемо зараз втрачати тих людей, які хоч трошки на нашому боці", — вважає Світлана Тарабарова.

Повна версія інтерв'ю: Третя дитина, хейтери, підтримка ЗСУ з 2014 року і помилка Потапа: співачка Світлана Тарабарова — гостя "Точки опори"

Нагадаємо, Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, авторка пісень та музична продюсерка. Народилася у Херсоні. З 2014  року засуджує російську агресію і їздить з благодійними концертами у військові частини, госпіталі та зони бойових дій. Нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну батьки Світлани опинилися в окупованому Херсоні. Їх вдалося евакуювати з-під обстрілів лише після деокупації міста. Одружена з Олексієм Бондарем, який є її директором. Подружжя виховує трьох дітей. 

Попередні випуски "Точки опори":

Прямий ефір