Співачка Світлана Тарабарова поділилася, що готує мультфільми за своїми "дитячими" піснями

Світлана Тарабарова. Скриншот: kanaldim.tv

У програмі "Точка опори" співачка і композиторка Світлана Тарабарова поділилася, що пісні із її "Дитячого альбому" (2023) вмикають у дитячих садках. Окрім того, артистка разом із великою командою готує мультфільми за піснями цієї платівки.

Свій "Дитячий альбом" співачка називає швидкою допомогою всім батькам, бо тепер за настрій діток буде відповідати музика, а мамам більше не потрібно буде тисячу разів повторювати "прокидайся", "чистимо зуби", "одягаємося" та інші фрази, адже саме такі назви мають пісні цього альбому.

"Я стільки отримала відгуків від педагогів. Бо скільки можна слухати російських? Все це не можна. Стоп російськомовному контенту! Якщо ви дивитесь на YouTube російський мультик, вони платять податки, на які Росія купує ракети, які вбивають нас та наших дітей. Як би не було складно переходити на українську, почніть хоча б з контенту", — каже виконавиця.

На ці пісні вже роблять мультики для дітей. Їх завдання — не лише розважити, а привчити до корисних звичок.

"Працює величезна команда. Це будуть не просто мультики, аби розважити і зробити з дитини зомбі, а для того, щоб навчити чомусь. Ми маємо вкладати в наших дітей, щоб у майбутньому знову не було війни", — додала Світлана.

Повна версія інтерв'ю: Третя дитина, хейтери, підтримка ЗСУ з 2014 року і помилка Потапа: співачка Світлана Тарабарова — гостя "Точки опори"

Нагадаємо, Світлана Тарабарова — співачка, композиторка, авторка пісень та музична продюсерка. Народилася у Херсоні. З 2014  року засуджує російську агресію і їздить з благодійними концертами у військові частини, госпіталі та зони бойових дій. Нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну батьки Світлани опинилися в окупованому Херсоні. Їх вдалося евакуювати з-під обстрілів лише після деокупації міста. Одружена з Олексієм Бондарем, який є її директором. Подружжя виховує трьох дітей. 

Попередні випуски "Точки опори":

Прямий ефір