У прокат вийшла стрічка "20 днів у Маріуполі": новинки кіно

Показ фільму "20 днів у Маріуполі" у Києві. Фото: facebook.com/MstyslavChe

Важливе документальне кіно для України та усього світу, повернення "праведника" та комедії для сімейного перегляду. Про новинки у кінотеатрах країни дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома".

"20 днів у Маріуполі" — важливе документальне кіно для України та усього світу. Початок повномасштабного вторгнення журналіст Associated Press Мстислав Чернов разом зі своїми колегами Василиною Степаненко та фотографом Євгеном Малолєткою зустріли у Маріуполі. Попри всі розмови та чутки, до такого розвитку подій, люди не були готові. Шок від жорстокості, з якою росіяни руйнували не лише будинки, а й долі маріупольців, журналісти пережили разом з усіма.

На 21 день після початку вторгнення їм вдалось виїхати через гуманітарний коридор. Відтоді в Маріуполі немає жодного журналіста. Матеріал для фільму відзняли під час перших днів облоги Маріуполя.

10% відео та фотографій вийшло відправити з єдиної точки у місті, де був сигнал мобільного зв'язку. Майже 30 годин відео вивезли гуманітарним коридором. За свою роботу українські журналісти отримали Пулітцерівську премію. Не пропустіть у кіно з 31 серпня.

Праведник повертається. Точніше, герой однойменного кримінального трилера. У третій частині "Праведник: остання глава" колишній військовий розвідник Роберт Макколл — у виконанні Дензела Вашингтона вирішує вийти на пенсію та вирушити на південь Італії.

Тут, на узбережжі, він сподівається у спокої доживати віку. Однак з'ясовується, що його друзі на гачку в місцевої мафії. Дії злочинного угруповання стають дедалі нахабнішими й приходить момент, коли Роберт втручається в їхні справи. Чим закінчиться ця остання глава, дивіться в кіно з 31 серпня.

Уявіть ситуацію, коли велика родина їде на гірськолижний курорт. Останньої миті мама "зливається". Тобто на татуся чекає незабутній зимовий відпочинок. Жодних турбот, тільки він і слухняні діти. Саме в таку ситуацію потрапляють головні герої французької комедії "10 днів без мами в Куршевелі". Чи вдасться бодай комусь відпочити, дивіться в кіно з 31 серпня.

Веселий та непосидючий пес Мармадюк уславився в дуже дивний спосіб. Хазяї святкували день народження сина, а собаці, зачиненому на другому поверсі, було дуже сумно. Тож він вирішив стрибнути в басейн. Через стрибок усіх залило величезною хвилею.

Це зняли на відео, яке стало вірусним, і про все довідався собачий тренер Гай! Він поставив собі за мету підготувати Мармадюка до участі у собачих змаганнях. От лише не врахував, що часу на підготовку залишилось мало, а неповороткий та невихований пес створює довкола дедалі більше клопотів. Чим закінчиться комедійний мультиплікаційний фільм "Мармадюк", дивіться всією родиною у кіно з 31 серпня.

Читайте також: Собача тусовка у Вегасі та пригоди у кіновсесвіті DC — нові фільми у кіно   

Прямий ефір