Перед продюсерами постали нові виклики: що відомо про героїв та історії другого сезону "Тихого вечора з Оленою Кравець"

Олена Кравець на зйомках нового сезону "Тихого вечора". Скриншот: kanaldim.tv

Вже цієї суботи на всіх екранах країни з'явиться продовження "Тихого вечора з Оленою Кравець". Щосуботи у студії Олена Кравець та Юрій Карагодін разом із відомими людьми говоритимуть про події, які змінюють історію України. Які виклики постали перед творцями проєкту у другому сезоні, дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома".

Викладачі, вчені, музиканти, спортсмени, державні службовці, військові. Всі вони справжні герої нашого часу і гості нового сезону програми "Тихий вечір".

"Там дуже багато світла, світлих людей та дуже багато правди, як на мене. Але вона не агресивна і не така, що збиває з ніг, а така, яка змушує замислитись. Мені хочеться, щоб хоча б одного вечора на тиждень людина могла знайти опору в теперішньому часі, хоч якось, хоч на один вечір", — розповіла ведуча проєкту "Тихий вечір з Оленою Кравець".

Героями першого випуску нового сезону проєкту стали відома фехтувальниця Ольга Харлан, бійці 3-ї окремої штурмової бригади й професор Ужгородського університету Федір Шандор, лекції якого не змогла зупинити навіть війна та окопи.

"Коли цей проєкт починався, ми собі так сформували, що він матиме терапевтичний ефект. Дійсно, події наприкінці минулого року потребували заспокійливого. Нині перед нами постали інші задачі. Ми прагнемо показати більше людей, які навчилися діяти у цих умовах", — додав співведучий та креативний продюсер "Тихого вечора з Оленою Кравець" Юрій Карагодін.

Перший випуск, присвячений найголовнішому святу — Дню Незалежності України. Саме тому продюсери та автори проєкту вирішили запросити до студії захисників країни.

У новому сезоні "Тихого вечора з Оленою Кравець" заплановані 19 випусків.

"Серед нас дуже багато героїв, ми хочемо про них розповісти. Всі ці люди, які працюють над тим, щоб здобути перемогу, є живими Героями України. Діти й дорослі. Усі вони дарують нам теперішнє і будують майбутнє", — резюмувала креативна продюсерка проєкту Наталя Гаріпова.

Нагадаємо, перший випуск нового сезону "Тихого вечора з Оленою Кравець" можна побачити уже цієї суботи, 26 серпня, на телеканалі "Дім".

Читайте також:

Прямий ефір